Аніта

Ідеальний шампунь для не ідеального волосся

Ідеальний шампунь для не ідеального волосся

Я обожнюю корейський догляд для обличчя, але ніколи не користувалася засобами для волосся. Саме восени волосся стає тьмяним і сухим, йому не вистачає салонного догляду і тому я влаштовую йому салонний догляд вдома. Я багато чула і читала про бренд La'dor. Результати за фотографіями були класними і я хотіла собі такий шампунь. Для першого знайомства я обрала пробний зразок - це чудовий варіант, щоб спробувати та зрозуміти, чи підійде шампунь для мого типу волосся.

Отже обрала я зволожувальний шампунь. Його головні функції:
📍інтенсивне зволоження
📍здоровий блиск і сяйво
📍активне живлення

Отримала я зручний пакетик, з мінімалістичним оформленням, об'єм 10 мл. Пакетик має насічку для зручного відкриття. Такого пробника мені цілком вистачило на одне миття.

Консистенція кремова і доволі густа. Колір молочний із дуже легким перламутром. Пінеться гарно.

Аромат дуже смачний. Я чую легке квіткове звучання з тонкою солодкою ноткою.

Основні інгредієнти:

🧴гіалуронова кислота - насичує волосся вологою і робить його більш пружним, сильним і гладеньким.
🧴Сакран – полісахарид, екстрагований з рідкісних водоростей. Цей компонент інтенсивно живить та зволожує волосся та шкіру голови.
🧴Hydroxyethyl Urea - має здатність утримувати велику кількість вологи, за рахунок чого чудово усуває сухість і підтримує оптимальний рівень зволоження.
🧴Гідролізований кератин - ефективно відновлює волосся, покращує його зовнішній вигляд, повертає гладкість і блиск.

Враження після першого використання:

Вже після першого застосування волосся перестало бути сухим. Воно блищить, гарно виглядає, гладеньке. Найголовніше отримала необхідне зволоження та живлення. Волосся добре розчісується і не плутається. Приємний бонус - легкий аромат, який відчувається деякий час. Шампунь чудово пінеться, гарно промиває та не обтяжує прикореневу зону і не краде об'єм.