Vikulyk

Якісне зволоження і розкішний аромат

Догляд для тіла-це справжній ритуал. Ми беремо в руки красиву стильну баночку, вдихаємо приємний аромат і насолоджуємось якісним зволоженням і ніжною шкірою. Звучить ідеально? А чому б і ні, адже ці всі якості властиві лосьйону для тіла від українського бренду Injul Cosmetics.

Баночка виконана в лаконічному стилі, виглядає дуже гарно і лаконічно.

Зручний, витягнутий дозатор легкий у використанні, він дозволяє з одного разу отримати достатню кількість лосьйону для нанесення на вагому ділянку тіла.

Аромат дуже приємний. Це стиглі персики, посипані ваніллю, з легким теплим вітром, який доносить аромат квітучих дерев. Запах дійсно з легкою ностальгією за яскравим літечком, та він чудово підходить на будь-який період, тут така універсальна не приторна ваніль, яка чудово комбінується з фруктами і квітами.

Аромат ще деякий час приємно лежить на шкірі, справжній кайф.

Склад тут дуже якісний і безпечний. Серед інгрідієнтів є безліч олій, екстрактів і вітамінів.

Лосьйон має легку текстуру, яка швидко вбирається, проте він дарує дуже гарне зволоження і живлення, яке ще довго відчутно на тілі. Шкіра ніжна і м'яка, відчуття дуже комфортні, адже засіб чудово позбавляє від сухості і стягнутості.

Догляду від лосьйону мені сповна достатньо на холодний період, адже формула тут доволі живильна.

Здавалось, ну як можна здивувати таким вже звичним доглядом, але Injul-це про якісні складники, високі доглядові властивост, стильну тару і ідеально збалансовані аромати, в кожній дрібничці відчувається особливий підхід.

В мене ще є гель для душу з цієї лінійки, теж пахне неймовірно і скоро я розповім детальніше і про нього ❤️