NanoCode Крем для шкіри навколо очей
Щоденний догляд з приємним бонусом патч-ефекту
Я завжди маю декілька кремів для зони навколи очей, на усі випадки.
Нещодавно познайомилася з кремом для шкіри навколо очей NanoCode, з патч-ефектом.
Це мій перший досвід використання пептидів в догляді за шкірою навколо очей, крем ефективно працює на зволоження, помітну гладкість, наче після використання патчів, без зайвої липкості чи неприємних відчуттів.
Пропоную детальніше розглянути крем з патч-ефектом NanoCode 🩷 та подивитися мій результат використання
Паковання - флакон з помпою дозатором, об'єм 30 мл. Чесно, я у захваті від якості флакону і дозатору, який видає потрібну кількість крему, легким натиском на помпу.
Крем для шкіри навколо очей патч-ефект NanoCode виробник відносить до професійного сегменту доглядової косметики.
У складі крему є антивіковий пептидний комплекс Replexium, олії (мигдалю та інка-інчі), оливковий сквалан, комплекс PatcH20, комплекс рослинних екстрактів, натуральні емульгатори та зелений консервант.
Для делікатної зони навколо очей - склад дуже приємний та спрямований на зволоження й відновлення шкіри, антивіковий ефект
Консистенція - кремова, не дуже густа, трохи тануча, засіб легко наноситься на шкіру. Дуже добре й швидко поглинається, не лишаючи плівки чи дискомфорту на слизовій ока. На доторк крем дуже приємний, маслянисто-шовковистий
Аромат - класичний, кремовий з нотками олії , типу макадамії. Він не яскравий, цілком комфортний, відчутний лише в момент нанесення на пальцях
Я користуюся кремом NanoCode для шкіри навколо очей патч-ефект більше тижня, наношу зранку, інколи увечері.
Особливо, якщо очі втомлені, були нафарбовані та доводиться використовувати міцелярну воду, крем просто рятує мою шкіру, миттєво зволожує та насичує.
Нагадаю, мені 39 років, вже є дрібні зморшки навколо очей, 50 відтінків синього під ними 😂, трохи пігментації, поганий сон, стрес.
У догляді є крем з ретиналем, який добре працює над рельєфом шкіри під очима, а от крем патч-ефект NanoCode забезпечує потрібний рівень зволоженості на цілий день, шкіра гладенька, не стягнута, не проявляються зморшки під консилером.
Крем дійсно працює, як патчі, тобто швидкий і помітний ефект гладенької шкіри, з ефектом легкого сяйва.
Крем для шкіри навколо очей патч-ефект NanoCode ідеально підійшов для мого догляду, хочу дотриматися термінів застосування, які радить виробник, для кращого ефекту, та звісно, я раджу спробувати його, тим паче, на сайті MakeUp є пробник 😉
Коментарі (0)