Vikulyk

Точковий засіб від висипань

Локальний засіб від висипань виявився доволі цікавим, нагадує мені якусь болтушку. Завдяки глині у складі він має доволі цікаву текстуру.

Аромат тут доволі специфічний, наскільки я відчуваю, то він такий-сірчано-хвойний, але коли засіб висихає на шкірі, то він перестає бути чутним.

Баночка така серйозна, упакування, начеаптечного засобу..

Спосіб застосування. Потрібно гарно в збовтати і занурити чисту ватну паличку, набравши потрібну кількість засобу і потім нанести на висипання. Рекомендується це робити на ніч, особисто я наносила і в день, коли було вдома.

Склад:

• рожевий каламін – заспокоєння і охолодження.
  • оксид цинку - себорегулююча і антимікробна дія.
  • камфора – звуження пор і підсушеня висипань.
  • бісабол – зменшує запалення, прискорює загоєння.

Відчуття від використання:

• Виглядає на шкірі, наче точково нанесена глиняна маска, вона досить довго в мене тримається на місці, але варто наносити тонким шаром.
  • Зменшення почервоння від прищиків і їх підсушення.
  • Стримання загноєння, прищик перестає набирати і рости.
  • Зменшення больових відчуттів, особливо, коли висип новий, то полегшення настає доволі швидко.
  • Відносно швидка дія і лагідний ефект. На фото різниця у 1,5 дні ( наносила засіб десь 3 рази)

Локальні штучки від висипань-це дуже крута річ, мені морально необхідно мати хоч одну в себе, бо висипи можуть появитись на будь-якій шкірі, а на моїй проблемній, то тим більше.