Viktoria_Ilnytska

Avenue des Parfums

Avenue des Parfums

Привіт красуні💗

Мені на стільки сподобався аромат, про який писала тут,

https://club.makeup.com.ua/post/48233/

що закортіло замовити пробнички для ознайомлення з іншими🤗

• Відноситься до групи квіткові-фруктові

Одразу відчуваються цитрусові нотки, кислинка яка переходить у яскравий аромат яблука.

Не дивно, адже серед верхніх нот знаходиться лайм, а нота серця містить яблуко.

💫Початкова нота: амалфі, лайм

💫Нота серця: яблуко, праліне, півонія, дурман

💫Кінцева нота: яблуня, мускус, кедр

Цей аромат поєднує в собі свіжість і солодкість. Ноти лайму і яблука додають яскравої кислоти і фруктової легкості, тоді як праліне приносить м'якість і теплоту. Півонія надає квіткової елегантності, наповнюючи аромат ніжністю. Мускус додає глибини і загадковості, а кедр — деревну основу, що стабілізує всю композицію. Дурман вносить нотки таємничості і інтриги, роблячи аромат незабутнім і чуттєвим.

При розкритті, аромат стає максимально легким, та ледь відчутним на шкірі

Я б їх носила в період весна-літо, адже вони надають цитрусову свіжинку🍋‍🟩

• Відноситься до групи шипрові-фруктові

Солодкий аромат соковитої груші та персику, далеко відчутно нотки ванілі

Початкова нота: маракуя, персик, груша, малина, листя чорної смородини

Нота серця: конвалія

Кінцева нота: мускус, сандал, ваніль, пачулі та геліотроп

Для мене це однозначно парфум літа. Ця база фруктового аромату, яку доповнює конвалія, додаючи парфуму тонкої елегантності. Завершують композицію теплі, деревні та солодкі ноти мускусу, сандалу, ванілі, пачулі і геліотропу, що надають аромату глибини і загадковості. Цікавий аромат, з часом надає теплоти, приємно носиться. Для любителів фруктових композицій, щиро раджу спробувати☺️

• Відноситься до східних

Одразу нагадало каву з апельсиновим соком - топ напій влітку🙌🏼

Він не такий яскравий як фруктові та квіткові аромати, досить стриманий.

Початкова нота: груша, рожевий перець, апельсиновий цвіт

Нота серця: кава, жасмин

Кінцева нота: ваніль, пачулі, кедр

Відкривається комфортний та приємний аромат ванілі згодом. Як на мене цей парфум підходить у будь яку пору року. Аромат вражає своєю здатністю поєднувати свіжість і глибину, створюючи враження елегантної та чуттєвої особистості. Він підходить як для денних прогулянок, так і для вечірніх виходів, завжди залишаючи приємний шлейф💫