alena.rosee

Ода сучасній жіночності | Avenue des Parfums

Всім привіт!

Недавно в мене з'явилася новинка від бренду Avenue des Parfums , я вже розпробувала цей аромат та готова розповісти, чому саме він "Ода сучасній жіночності " та чим додає плюсик до впевненості та настрою ☺️

Натискай "Дізнатись більше" 💕

Мабуть було б дивно, якщо б я пропустила такий аромат ))))

🌹Пакування: класичне пакування бренда, мені подобається, виглядає все презентабельно , якісний флакон, гарна упаковка по стилю назві аромату, мяке розпилення у спреї.

🌹Про аромат:

Піраміда аромату:

Троянда

Жасмін

Амбра

Мускус

По настрою нагадує Montale Roses Musk.

💕

Якщо ви знайомі з Монталь, можу сказати одразу, ця версія більш дружелюбна та має менше мускусу.

💕

Аромат стартує просто величезним букетом рожевих троянд, ви занурюєтесь в ці пелюстки, квіти свіжі, пелюстки хрусткі, немов окутані в прохолодну росу.

Мускусні акценти роблять аромат грайливим, стійким, а бурштинова амбра дає тепле звучання та підсилює Трояндовий букет.

💕

Аромат розкривається майже одразу, але в залежності під погоди грається з вами, ставши чи то холодніше, чи то тепліше з деревними та пряними нотками.

Він прохолодний і теплий одночасно, дуже гарно... ✨

🌹

Це справжня сучасна жінка, не важливо вона на підборах чи в кедах, з мега зачіскою чи просто вимитим волоссям, вона гарна, амбіціозна, трошки мрійлива та романтична, не боїться привертати увагу, ловить компліменти , але і має характер , може одразу вирішити багато задач .

Чарівна, кмітлива, гарна - це все про неї, про троянду, яка привертає погляди (чи про жінку яка носить цей аромат?) Скажіть ви 😉

Цей аромат - як гарний рожевий піджак сучасного крою, наче і класика , але стильно 💐

Стійкість парфуму просто шикарна, наприклад, я зробила 2 пшики, а цього достатньо для гарного фльору, на чисте волосся, на наступний день я була вдома  якось нічим не користувались із парфумів, на ще наступний день я пішла мити волосся і воно досі пахло чим прекрасним ароматом.

В монталь мені забагато фірмового мускусу, тут же він такий пухнастий і легкий, мені дуже до вподоби.

Рекомендую всім, хто шукає сучасний трояндовий аромат, Rosy Sofia став вже моїм улюбленцем у бренда і збирає компліменти 😉

Дякую за увагу💕

30 жовтня, 2024
alena.rosee
30 жовтня, 2024