olena_glossy

Чи підійдуть натуральні дезодоранти Weleda кожному?

Чи підійдуть натуральні дезодоранти Weleda кожному?

Екологічно, безпечно, але з великою кількістю нюансів… Після тривалого використання ділюсь враженнями та думками 👇

Лінійка дезодорантів-стіків має 3 аромати:

• лимон-бергамот (за ароматом він став для мене улюбленцем)
  • евкаліпт-мʼята (доволі свіжий)
  • sensitive з ароматом мімози та амірису (ніжний та нейтральний)

➕ Можна обирати аромат відповідно до своїх вподобань.

➕ Пакування мегаекологічне. Тут повністю відсутній пластик, упаковка картонна і підлягає переробці. Кольори та дизайн виглядають дуже привабливо.

➖ Заклеєний стік етикеткою і при її розрізанні виникає перша проблема. Кришечка вільно “гуляє” і ніяк не фіксується. Це робить дезодорант “стаціонарною” версією для домашнього використання.

Цікавий спосіб використання: потрібно натиснути на основу туби знизу, щоб витиснути потрібну кількість дезодоранту, і нанести. Якщо ви витиснули забагато, просто постукайте дном упаковки по твердій поверхні.

➖ На практиці цей спосіб не дуже зручний: витискаю засіб і просто закриваю кришечкою без додаткових маніпуляцій (тобто він у мене весь час у витисненому стані)

Натуральний і органічний: дезодорант сертифікований, не містить спирту, солей алюмінію, соди, парабенів та мінеральних олій. Основні інгредієнти – кукурудзяний крохмаль для абсорбції вологи та запобігання розмноженню бактерій; соняшникова олія, масло ши, бджолиний віск та інші олії, створюють захисний бар’єр, який запобігає надмірному потовиділенню. Екстракти та олії (відрізняються залежно від стіку) мають антибактеріальний ефект.

Склад дійсно безпечний, але потрібно тверезо оцінювати ситуацію. Це дезодорант і він захищає від запаху поту, а не від потовиділення.

Пройдуть по обіцянках від виробника

Захищає від неприємного запаху поту протягом 24 годин. На жаль, ні.

Дані дезодоранти-стіки я використовую в домашніх умовах. Чому? Бо багато стресую, вічно запізнююсь і хода моя швидка :) - логічно, що таке навантаження дезодорант не витримає і буде викликати дискомфорт.

Не вважаю себе “скунсом”, але захист від запаху годин на 5-6 максимум при роботі вдома за компом(

Без відчуття вологості та липкості на шкірі. Так, одразу після нанесення таких відчуттів нема.

Не залишає плям на одязі. Дезодорант біленький, тому якщо необережно одягатись, то можна залишити смугу на одязі, але вона легко витирається без утворення плями.

➕ Підходить для використання на щойно поголених пахвах або після епіляції. Дійсно жодних негативних відчуттів нема.

Загалом, якщо у вас спокійний темп життя і не турбує сильне потовиділення, то це гарний і безпечний варіант. Мені ж, з моїм активним способом життя, дезодоранти-стіки Weleda підходять, лише коли працюю з дому. Хотілось би трохи більшої витривалості щодо запаху 🙃