Shelly Nail & Cuticle Oil Pen засіб який сподобався моєму чоловіку
Компактно, зручно - що ще треба?
Такі продукти, як масло для кутикул, являються унісекс і необхідні як для жіночої статі, так і чоловічої. І ось парадокс: в нашій сім'ї про олійку заговорив як раз чоловік. Для себе я обрала більш класичний варіант олійки в баночці, а ось для чоловіка - саме такий компактний.
Після відпустки він його забув вдома, тож я можу розповісти про цей продукт і чому саме - з екстрактом марокканської м'яти та олією чайного дерева.
Формат цього продукти дуже зручний : пластикова ручка, яка містить на одному кінчику пензлик ( зроблений з синтетичного ворсу), а на іншому дозатор. Як раз завдяки цій "кнопці" він більше за все і нагадує ручку)) При натиснені, помпа справцьовує і видає певну кількість олійки на кінчик пензлика, завдяки чому можна акуратно нанести продукт на нігті та кутикули.
Продукт доволі економічний, після нього ти не сидиш з жирними руками, стараючись ні до чого не торкатися. Моєму чоловіку виявилось доволі легко ним користуватися, та й коли він забув її, я все ж таки протестувала і можу підтвердити - це мего зручно. Тоненький "ворс" легко ковзаю по боковим валикам, проникає під кутикулу, тим самим зволожуючи її з всіх сторін.
Він швидко поглинається, роблячи при тому шкіру гарно зволоженою і привабливою на зовнішній вигляд.
Багато дівчат відмічають що саме ця олійка, не дає достатнього зволоження, але обирала її для своєї другої половинки - по іншому принципу. Вся справа в чайному дереві, який знаходиться в складі. Так, концентрація не така висока, але ж нею і опіки не отримати.
Олія чайного дерева гарно допомагає в боротьбі оніхомікозом ( а ще часто використовується в лікуванні оніхолізиса, що в принципі і є в мого чоловіка, через незручне взуття), допомагає дезенфікувати певну область і купу купу всього. Якщо сама олія може наробити не тільки користі, а й біди, то така концентрація підходить для використання кожен день, не тільки для нігтьової пластини, а й для кутикули. Тож завдяки цьому засобу, мій чоловік перестав менше відгризати сухі задирки ( ну це я про заусенец) і ходити з крававими руками.
Отдже який висновок я можу зробити про цей засіб ?
Це дуже зручний, компактний засіб, з середнім зволоженням і гарними властивостями. Накопичувального ефекту стосовно кутикули не побачила, а от нігті стали більш симпатичними. Моєму чоловіку користуватися засобом сподобалось, на моє диво він відмічає покращення його травмованих пальців на ногах, їх зовнішній вигляд. Є ще деякі плюси, але я не знаю чи дійсно вони від олійки, тож не буду про них писати.
Коментарі (0)