Farmona Jantar | Шампунь для всіх типів волосся
Гарний базовий шампунь
З брендом Farmona я раніше знайома не була, але вибір пав на шампунь саме для всіх типів волосся.
Моє якраз невибагливе, пряме, натуральне і особливого догляду не сильно потребує, але є одна важлива річ: якщо шампунь починає мені плутати волосся вже під час миття, то це однозначно 🚩
Тож чи справився шампунь Jantar з єдиною і головною моєю умовою?
Шампунь представлений в обʼємі 300 мл у пластиковій видовженій пляшці з дозатором у вигляді кришки диск-топ.
На етикетці зображений бурштин, який вже з ходу натякає нам про активні компоненти шампуню.
Тепер до мого улюбленого - склад.
Засіб на основі однієї жорсткої ПАР (Ammonium Lauryl Sulfate) та декількох мʼяких (Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate).
Також у складі присутні:
🪨Амберовий екстракт - антиоксидант, заспокоює шкіру голови, зміцнює волосся.
🪨Екстракт фукусу пухирчастого (Fucus Vesiculosus) - багатий на вітаміни та мінерали, допомагає зміцнити волосся, зволожує.
🪨Цинк PCA - регулює вироблення шкірного сала, зменшує жирність волосся та запобігає запаленню.
🪨Гідролізований кератин - відновлює структуру волосся, надає їм міцність і еластичність.
🪨Магній PCA, марганець PCA, кальцій PCA - мінерали, що зміцнюють волосся, зберігають їх еластичність і зволожують.
Шампунь прозорий по кольору, гелевий, дає дуже гарну і велику кількість піни.
Так як шампунь дає велику кількість піни, то витрата у нього невелика.
Я його беру дійсно в меншій кількості, ніж інші шампуні. Він швидко промиває коріння (я наношу лише на корені, довжину промиває вже залишкова піна) і найголовніше - НЕ ПЛУТАЄ волосся і не пересушує його.
Вимивається теж легко, на процес змивання витрачається небагато часу.
Шампунь дійсно базовий, після нього навіть без додаткових незвичних засобів чи масок волосся виглядає блискучим і рівним.
На частоту мого миття не впливає - свіжості вистачає на 1,5 доби, як і завжди.
Впевнена, що він дійсно підійде для всіх типів волосся, як і вказує виробник)
А так виглядає волоссячко після миття шампунем Farmona Jantar)
Коментарі (0)