Anastasiiacurlypro

Iunik сироватка з галактомізисом та трояндою

Я люблю освітлюючі засоби, бо хочу хоч якось зменшити пост-акне на щоках. І ось мої руки добрались до міньки Iunik з галактомізисом.

Тут у складі рисова вода, рожева вода, галактомізис, аденозин та ніацинамід. Галактомізис використовують, як ніацинамід для освітлення тону шкіри та зменшення виработки шкірного сала.

Цієї міньки в розмірі 15 мл вистачить щоб затестити засіб і зрозуміти чи потрібен він вам.

Що ж по відчуттям?

Аромату сироватка не має. Текстура ніжна, чимось схожа на муцин равлика, зовсім не липка. Наносити зручно, вона, як водичка і швидко розприділяється по обличчю. Однієї горошинки вистачає на пів обличчя. Липкості не залишає, моментально вбирається у шкіру. Після використання тон шкіри став світлішим, шкіру навіть трохи зволожило. Ніяких почервонінь чи печіння не було. Спф на сироватку ліг чудово, не скочувався. Також засіб некомедогенний, навпаки ніацинамід у складі повинен сприяти зменшенню висипів.

Загалом відчуття приємні, хороша базова сироватка, яку можна спробувати у мініатюрках за приємною ціною. Рекомендую!