Zhukovka

Стильний крем для стильних дівчаток...

Стильний крем для стильних дівчаток...

Ну що, дівчата? 💃

Готові до новинок у своїй сумочці? Я підготувала відгук на 3й продукт від Dott і з радістю ділюсь своїми враженнями!

Крем випускається у металевій тубі об'ємом 30мл та має захисну коробочку з інформаційною наліпкою.

Що мене підкорили перш за все це дуууууже стильний дизайн, який продуманий до дрібниць. 🩶

У коробочці ви знайдете спеціальну голочку, щоб відкрити крем, вона додає особливого вайбу.

Але найбільш мені сподобався ланцюжок, котрий одразу запав до душі. Адже завдяки ньому можна підвісити крем на улюблену сумочку чи навіть джинси аби ручки завжди і скрізь почували себе доглянутими.

Сірий колір в усьому, від пакування і текстури до аромату, в якому я відчуваю димні, пряні нотки. Аромат 100% осінній, зігріваючий і звабливий.🩶

Аромат 100% осінній, зігріваючий і звабливий 🍂
У крему дуже класна консистенція, вона не жирнить і не липне, абсолютно легенька. При цьому у складі присутні потужні компоненти, такі, як кераміди, гліцерин, гіалуронова кислота - крем ефективно зволожує, захищає і відновлює шкіру рук, роблячи її гладкою і доглянутою 🫳

Це база, котра має бути у сумочці кожної розкішної дівчинки! 👜 Зараз на нього класна знижка, тож не забудь потішити себе сіреньким у цей магічний день 👻