Anastasia Piatkovska

Ідеальну червону помаду знайдено!

Відтінок 07 у лінійці Patricia Ledo Velvet Lipstick став для мене справжнім уособленням класики — цей насичений червоний відтінок надає особливого шарму та елегантності, що підходить для будь-якої події. Помада створює вражаючий, але водночас вишуканий образ, роблячи акцент на губах і додаючи впевненості.

Текстура і нанесення

Одне з перших вражень — це оксамитова текстура. Помада наноситься неймовірно легко, немов ковзає по губах, і забезпечує рівномірне покриття навіть у один шар. Я помітила, що вона не підкреслює дрібні недоліки на губах і не лягає смугами. Вона не пересушує губи, що особливо цінно для матової формули — комфорт залишається навіть через кілька годин носіння.Колір 07 — це ідеальний відтінок червоного: насичений, глибокий, що візуально робить зуби білішими і підходить для будь-якого тону шкіри. Це саме той червоний, який можна носити і на вечірні заходи, і в повсякденному образі для сміливого акценту

Стійкість

Стійкість — ще одна сильна сторона цієї помади. Вона чудово тримається протягом кількох годин, навіть після чашки кави або легкого перекусу, не втрачаючи інтенсивності кольору. Хоча після щільного обіду її потрібно трохи підправити, в цілому стійкість перевершила мої очікування

Дизайн упаковки

Упаковка теж заслуговує на окрему похвалу. Вона виглядає елегантно і стримано, з лаконічним дизайном, який відповідає якості самої помади. Компактна форма зручно лежить у руці, а кришка надійно закривається, тож помада легко переносить часте носіння у сумці.

Patricia Ledo Velvet Lipstick 07 — це приклад вдалого поєднання якості й доступності. Попри високу якість, яка конкурує з більш дорогими брендами, ця помада залишається бюджетною і доступною. За порівняно невелику ціну ви отримуєте насичений колір, стійкість, комфорт і стильний дизайн. Вона ідеально підійде тим, хто хоче додати у свою колекцію класичний червоний відтінок, не переплачуючи за бренд.

P.S на фото забула чуть підфарбувати 💋