alena.rosee

Біоретинол в догляді | HILLARY

Патчі навколо очей - мої незамінні помічники в бьюті догляді вже багато років , цей засіб саме той, що має і моментальний ефект , і накопичувальний , бо шкіра навколо очей тендітна та потребує ефективного догляду щодня.

Спробувала патчі від HILLARY , тому натискай Дізнатись більше , розповім чим сподобались 💕

💕Пакування: Картонна коробка з повною інформацію від виробника і пластикова баночка стандартна для патчів, має захисну перегородку та пластикову ложечку.

Зазвичай я цими ложечками не користуюсь, а набираю патч чистими руками або пластиковим пінцетом .

💕Текстура: Патчі виглядають дуже достойно, вони не супер тонкі, але і не товсті. По кольору вони світло рожеві з легким сяйвом ✨

💕Запах: Мають легкий косметичний приємний аромат.

🌿Активні компоненти:

Взагалі патчі мають дуже класний склад, нічого зайвого і зірочка складу це рослинний ретинол — Бакучіол, який допомагає розгладити шкіру, наповнити її сяйвом , додати тонус та освітлити.

🫧

Aqua/Water, Glycerin, Chondrus crispus Extract, Gellan gum, Rosa Damascena Flower Water, Pearl Powder Extract, Hydroxyethylcellulose, Hyaluronic acid, D-Panthenol, Collagen, Bakuchiol, Betaine, Xanthan gum, Butylene Glycol, Grape Seed Oil Glycereth - 8 Esters, Tripeptide-10 Citrulline, Caffeine, Amorphophallus Konjac Root Extract, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Allantoin, Fragrance, Mica, Potassium chloride.

🫧

🌿Chondrus crispus Extract - екстракт червоних водоростей, що заспокоює шкіру і має зволожуючі властивості.

🌿Rosa Damascena Flower Water - рожевий гідролат, що надає аромату та заспокоює шкіру.

🌿Pearl Powder Extract - екстракт перлів, відомий своїми освітлюючими властивостями.

🌿Hyaluronic acid - потужний зволожувач, що допомагає зберігати вологу.

🌿D-Panthenol - провітамін B5, що заспокоює та зволожує.

🌿Collagen - білок, що покращує еластичність шкіри.

🌿Bakuchiol - рослинний аналог ретинолу, що стимулює регенерацію шкіри.

🌿Betaine - зволожувач, який також заспокоює шкіру.

🌿Grape Seed Oil Glycereth-8 Esters - зволожуючий компонент на основі виноградної кісточки.

🌿Tripeptide-10 Citrulline - пептид, що сприяє відновленню шкіри.

🌿Caffeine - може зменшувати набряки та покращувати кровообіг.

🌿Amorphophallus Konjac Root Extract - зволожуючий компонент.

💕Ефект:

Я патчі наношу або зранку, або ввечері як вечірній догляд за шкірою навколо очей.

Даний засіб дуже комфортний, патчі не викликають ніякого дискомфорту, ні печіння.

Патчі прекрасно тримаються навколо очей і не сповзають, тому з ними можна робити будь-яку іншу Бьюті рутину.

Навіть після першого використання цих патчів шкіра навколо очей має гарний вигляд: вона зволожена, в тонусі, погляд стає більш свіжим. 🤩

Я пробувала дуже багато патчів різних цінових категорій , від найбюджетніших до люксових і можу точно сказати що цей продукт має високий рівень якості, патчі повністю виконують свої обіцянки і те що зазначена виробником.

При щоденному використанні ефект від засобу накопичується. Сам матеріал дуже приємний це дійсно гідрогель плюс Патчі містять великий вміст сироватки якими пропитані.✨

В мене досить чутливі очі і як я зазначала вище, цей продукт не викликає жодних негативних відчуттів для очей чи навколо очей. 🌿

Не можу сказати щодо супер освітлення чи запобіганню набряків шкіри , тому що такої проблеми не треба мені вирішувати. Але патчі ідеально зволожують шкіру, дають еластичність, тонус та гарний свіжий тон шкіри , немов після відпочинку . 🤩

Коли закінчиться ця баночка я хотіла би спробувати інші види патчів цього бренду, наприклад золоті ✨

Чи користуйтесь ви такими засобами і які з них є вашими фаворитами? 😉