Вікторія М🌹

Чудо сироватка для зміцнення і росту вій і брів Avenir Cosmetics

Давним давно дивлюсь на бренд MinoX, засоби якого працюють на активний ріст волосся

Але ціна…

Для порівняння MinoX Eyebrow Serum коштує десь 600 грн., а Avenir +-100 грн.

І та і та сироватки містять міноксидил- компонент, який відомий своєю здатністю стимулювати ріст волосся, підвищувати його густоту та вирішувати проблеми випадіння

Він дійсно працює, але існують відгуки про поновлення процесу втрати волосся через 3-4 місяці після припинення лікування міноксидилом

Саме тому я з обережністю обирала засіб і звертала увагу на його кількість в засобі

У придбаній сироватці міноксидил стоїть майже вкінці складу, тому його концентрація тут невеличка, також тут багато корисного на початку, особливо мене радують наявність керамідів

Склад:

Aqua, Aloe Barbadensis Extract, Hippophae Rhamnoides Extract, Panthenol, Ceramide NP, Ceramide NS, Ceramide АS, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Keratin, Adenosine, Мinoxidil, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Citric Acid, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid

Засіб я застосовувала лише для вій

Головним в процесі нанесення сироватки було те, щоб вона не викликала печіння в очах і не потрапляла в очі, замилюючи їх

Тут однозначно +

Спочатку я з обережністю наносила засіб біля лінії росту вій тонким чистим пензликом, який був у мене для підводки

Згодом цей пензлик десь загубився і стала використовувати рідну щіточку- все чудово з нею також

Перші зміни почала помічати вже через місяць

Вії стали довшими, зволоженими

Відросли нові війки

Загалом війний ряд став густішим і виразнішим

Я навіть отримала комплімент від візажиста, що маю гарні довгі вії

Коли фарбую тушю, то взагалі ще помітніші зміни

З часом я рідше стала наносити сироватку, десь два рази на тиждень Загалом вже йде 5 місяць користування і вже видно, що скоро закінчу її