Чудо сироватка для зміцнення і росту вій і брів Avenir Cosmetics
Готова ділитися результатом
Давним давно дивлюсь на бренд MinoX, засоби якого працюють на активний ріст волосся
Але ціна…
Для порівняння MinoX Eyebrow Serum коштує десь 600 грн., а Avenir +-100 грн.
І та і та сироватки містять міноксидил- компонент, який відомий своєю здатністю стимулювати ріст волосся, підвищувати його густоту та вирішувати проблеми випадіння
Він дійсно працює, але існують відгуки про поновлення процесу втрати волосся через 3-4 місяці після припинення лікування міноксидилом
Саме тому я з обережністю обирала засіб і звертала увагу на його кількість в засобі
У придбаній сироватці міноксидил стоїть майже вкінці складу, тому його концентрація тут невеличка, також тут багато корисного на початку, особливо мене радують наявність керамідів
Склад:
Aqua, Aloe Barbadensis Extract, Hippophae Rhamnoides Extract, Panthenol, Ceramide NP, Ceramide NS, Ceramide АS, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Keratin, Adenosine, Мinoxidil, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Citric Acid, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid
🩷 Користування
Засіб я застосовувала лише для вій
Головним в процесі нанесення сироватки було те, щоб вона не викликала печіння в очах і не потрапляла в очі, замилюючи їх
Тут однозначно +
Спочатку я з обережністю наносила засіб біля лінії росту вій тонким чистим пензликом, який був у мене для підводки
Згодом цей пензлик десь загубився і стала використовувати рідну щіточку- все чудово з нею також
🩷 Результат
Перші зміни почала помічати вже через місяць
Вії стали довшими, зволоженими
Відросли нові війки
Загалом війний ряд став густішим і виразнішим
Я навіть отримала комплімент від візажис та, що маю гарні довгі вії
Коли фарбую тушю, то взагалі ще помітніші зміни
З часом я рідше стала наносити сироватку, десь два рази на тиждень Загалом вже йде 5 місяць користування і вже видно, що скоро закінчу її
Коментарі (0)