Rouge Chic: аромат одних з улюблених зимових парфумів у ванній
Injul Cosmetics Rouge Chic Body Scrub
Аромат, який люблять та ненавидять. Аромат, перед яким не можливо встояти і попри всі суперечки хочеться вкушати знов і знов. Це аромат тих самих парфумів, які ні з чим не сплутати.
Так так, я вже казала про це в попередньому дописі. Але ж як можна зупинись і не обрати одразу тандем із засобів для тіла.
Скраб для тіла від Українського бренду Injul Cosmetics, із серії Rouge Chic.
Аромат Baccarat Rouge зігріває мене у холод, тому такий скраб в душі це просто щось неймовірне.
Стримане та розкішне пакування бренду, гарно доповнює поличку у ванній.
Коробочка має додкову захисну пластикову помпу. Тільки відкривши її, аромат одразу заповнює ванну кімнату.
Цукровий скраб має у складі натуральні ексфоліанти (Sucrose) - які ефективно відлущують ороговілі частинки шкіри, живильні олії (Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil) - для глибокого зволоження та Вітамін Е - для захисту шкіри.
Консистенція в скрабу густа, він майже тягнеться немов жуйка. Кожна його частинка хоч і відчутна на дотик, проте приємна до тіла, бо швидко тане. Не викликає подразнень на шкірі та добре милиться.
Скраб невід'ємна частина мого догляду, він робить шкіру м'якою, допомагає запобігати вросшим волоскам на тілі після депіляції. Чудово очищує шкіру та залишає на ній свій аромат.
Коментарі (0)