Alyona Fedyk

…І треба було стільки страждати від статики волосся? Один засіб – мінус чотири проблеми

…І треба було стільки страждати від статики волосся? Один засіб – мінус чотири проблеми

Цієї зими я страждала від статики волосся більше, ніж будь-коли. Сухе повітря, синтетика – напевно, ще є чимало факторів, які впливають на це. Оскільки моє волосся дуже тонке і легке, я відчувала себе кульбабою:) До того ж, сушка феном – це моя база, без цього я нікуди. Я перепробувала безліч спреїв з антистатичним ефектом, але жоден з них не давав такого вау-ефекту, як засіб від Demira Professional.

…І треба було стільки страждати від статики волосся? Один засіб – мінус чотири проблеми

Він призначений для стрижок та моделювання волосся в салонних умовах, але якщо користуватись ним вдома, то за це штраф не виписують:) Головне, що він антистатичний, далі я вже не бачила нічого.

  • однозначно прибрав статику: волосся більше не електризується, навіть якщо його терти:)
  • моє волосся дуже реагує на будь-який рух: закладаю за вухо – одразу залом, збираю у хвіст – те ж саме, а закручене в пучок – це взагалі експрес-накрутка:) Спрей якимось чином зробив волосся більш стійким до заломів, воно гладеньке та рівне до кінця дня.
  • ліквідація сплутаності пасом – легко і просто. Якщо вам знайомі неприємні наслідки прогулянки у вітряну погоду і ви, так само, як я, не можете потім прочесати волосся, бо болить, тоді спробуйте цей спрея. Класна штука!
  • значно полегшує укладку. Волосся більш слухняне та гладеньке на етапі сушки феном.

Бренд стверджує, що у складі є олія міри та екстракт фіалки, які роблять волосся м’яким і зволоженням, а ще захищають від ламкості та дії ультрафіолету.

Засіб має дуже делікатний запах. При нанесенні він відчувається і відрізняється приємними солодкуватими нотками. Але при сушінні волосся запах нейтралізується. Я справді отримую задоволення від процесу сушіння пасом феном, хоча роблю це вже багато років. Зі спреєм все значно швидше і простіше. Тепер цей засіб у моєму вішлисті, адже користуватись ним я планую ще довго.