SelfloveLili

Такий пʼянкий,теплий…Такий чуттєвий,жіночний…

Giorgio Armani - відомий будинок моди. Легенда у світі краси

Si від Giorgio Armani - це парфум для жінок, належить до групи ароматів шипрові та фруктові

Був випущенийу 2013 році парфумером : Christine Nagel.

Верхня нота: Листя Чорної Смородини;

ноти серця: Травнева Троянда і Фрезія;

ноти бази: Ваніль, Пачулі, Деревні Ноти і Амброксан.

У нього дуже суперечливі відгуки але при цьому це найбільш компліментарні парфуми з усіх що у мене були (ну окрім Chanel Chance eau tendre )

Я сказала так! цьому прекрасному творінню з моменту його виходу у 2013 році. І з того часу почалась наша спільна подорож крізь всі ці роки.

Він як витвір мистецтва з бездоганними чіткими лініями

Ідеальний на осінь та зиму ( не морозну)

Для мене він більше асоціюється якраз з жовтнем та листопадом

Така ніжна осінь 🍂 і цей аромат Si в який хочеться просто зануритись

Мʼкенький вʼязаний светрик , жовте листя на деревах та тихенько потріскуючий камін... ароматний глінтвей, неспішні прогулянки, душевні розмови та проста насолода життям ..

Впродовж всього звучання аромату я чітко відчуваю саме листя смородин,троянди та ванілі

Саме вони на мою думку придають відчуття цього задоволення,щастя від аромату

На мені тримається дуже довго. На шкірі близько 7 годин.

Якщо розпилити у приміщенні і зайти у цю запашну хмаринку то вона мʼяко сяде на волосся і тоді буде триматися добу а можливо і до наступного миття волосся. Якщо потрапляє на одяг то взагалі аромат відчувається до прання

Дуже яскраві та шлейфові, тому краще не перебільшувати щоб оточуючі не втрачали свідомість 🤪

Зараз мені здається немає людини котра не була знайома з цими парфумами 😅

Він дуже компліментарний) І саме чоловіки завжди питали що це за парфуми і де їх купити для своєї коханої 🥰

Чоловіки їх вважають дуже жіночними ( і мій теж один з них )

Звичайно як і будь який парфум перед придбанням потрібно затестити)

Він був моїм фаворитом дуже довгий період часу. Я і зараз його обожнюю😍

Передостанній закінчився якраз навесні 22 року і на початку осені я знову відразу придбала нові 🙃

В мене за ці роки ніколи не було щоб вони закінчилися і все. Як тільки залишилось трошки я одразу купляю нові.

Але щось пішло не так.. і цієї осені мабуть я трохи стомилась від них і нам потрібно відпочити один від одного. Зараз вони стоять майже не використані.

І коли я беру інші парфуми але бачу Si вони гріють мою душу теплими спогадами і наповнюють моє серце любовʼю ❤️

#parfumSelfloveLili