Аніта

Альгінатна маска з колагеном і еластином, ефект ліфтингу

Альгінатна маска з колагеном і еластином, ефект ліфтингу

Багато відгуків було прочитане мною про альгінатні маски. Ці маски сьогодні дуже популярні, не скажу, що це моя перша альгінатна маска, такі засоби на моїй косметичній полиці частенько бувають. Вибір альгінатної маски для обличчя – це не просто покупка, а справжня інвестиція у красу та здоров'я шкіри. Такі маски часто роблять у косметологічних кабінетах. Але вони і доступні у продажі. Вибір дуже великий, я б навіть сказала, просто неможливо великий. Цього разу я обрала маску від українського косметичного бренда Joko Blend.

Активні компоненти:

🔹Альгінат натрію - захищає клітини епідермісу від надмірної втрати вологи, активізує процес регенерації, нормалізує жирність, надає тонусу, виводить токсини, розгладжує дрібні зморшки.
🔹Еластін - підвищує пружність та еластичність шкірних покривів, регулює вироблення підшкірного жиру.
🔹Морський колаген - має виражену антивікову дію, вирівнює колір обличчя, ефективно зволожує шкіру.

Пакування: в мене маска в білому паперовому пакетику, має засічку для зручного відкриття. Оформлення мені подобається - стильне, привабливе і водночас суворе та лаконічне. Вага 20 грам, такої маски вистачає на одне використання. Читала відгуки, що дівчата ділять цей пакетик на декілька разів. Моя порада - не діліть, бо маска втрачає свої властивості.

Консистенція, як і у всіх таких масок, порошок ніжно рожевого кольору, мені він нагадує цукрову пудру. При змішуванні з водою стає схожою на консистенцію йогурту.

Аромат легкий, квітковий, з приємною солодкою ноткою.

Замішую масочку виключно по інструкції, до повного розчинення (без грудочок). Наношу спеціальним пензликом, товстим шаром на шкіру обличчя та шиї. Витрумую маску 20-25 хвилин.
Перед нанесенням маски я обов'язково очищую шкіру обличчя пінкою або гелем для вмивання.

Дівчата, нагадую про особливість цих масок, вони надто швидко висихають. Тому потрібно наносити їх швиденько. Якщо відвернулися на хвилинку, то маска вже не придатна до використання.
Після нанесення маски, через декілька хвилин мені було трішки дискомфортно, бо обличчя під маскою чесалося. І її хотілося швидше зняти. Запалень або алергічних реакцій окрім цієї більше не було.
Загальне враження - після зняття маски шкіра значно змінилася і стала гарнішою. Маска непогано вирівняла тон обличчя та пом'якшила шкіру. Шкіра дуже приємна тактильно. Вона м'яка та ніжна. Не така як у звичайному житті, хочеться торкатися обличчя весь час. Маска добре зволожує шкіру обличчя, добре знімає втому, додає свіжості та бадьорості. Звісно це не чарівна паличка, але легкий ліфтинг - ефект все ж таки є. Результатом я задоволена, тому обов'язково придбаю ще.