Викидушки жовтня
Ну а яким ще дописом почати листопад 🤭
За вікном опадає пожовкле листя, на календарі листопад, а я тут буду писати про викидушки жовтня 🤭
Оскільки це одна з найцікавіших рубрик, то пропустити її точно ніяк не могла)
Якщо чесно, то цього місяця закінчилось багато того, що може вже встигло полюбитись, а що не закінчилось, у того закінчився термін придатності)
Eveline Cosmetics Juicy Kisses Lip Sleeping Mask Banana Cocktail, цілком хороша масочка для губ, залишає на губах скляний фініш, липкувата, через що я наносила лише наніч, а зранку прокидалась з м'якими губами) вистачило її приблизно на пів року.
Medi Peel Peptide 9 Aqua Essence Emulsion, брала для знайомства з брендом та пептидами, не зовсім для моєї вікової категорії, та позитивний вплив на шкіру був видимий та відчутний. Надалі планую брати засоби, більш відповідні своєму віку, та і ця емульсія вартує уваги.
Purito Daily Go-To Sunscreen Travel Size, чудова мініатюра, і чудовий спф крем) так, фініш від нього дуже сяючий, та він лежить комфортно на обличчі, захищає від сонця і не викликає подразнення.
Mermade Feel The Rain, загалом усі гелі для душу цього бренду добре очищають і мають приємний аромат) Саме Feel The Rain має солодкий аромат морозива та весни)
Joko Blend Cornflower Glow Hydrojelly Mask, ну і якщо ви ще не пробували цю маску, то це знак 😉 вона чудово впливає на стан шкіри, робить її світлішою, м'якою та сяючою.
Avene Cicalfate+ Repairing Protective Cream, одразу зізнаюсь, що там ще трохи залишилось, та у нього закінчився термін придатності, лише 6 місяців має 🥺. Класний кремчик, рятує шкіру, коли порушений бар'єр, є сухість, подразнення чи ранки. Вважаю, що такого типу кремчики мають місце вдома на різні випадки.
Hydrasence Multi Vitamin Serum 4In1, сироватка дієва і це факт) з нею волосся менше випадає і швидше росте, на осінь якраз те, що треба) баночку залишаю собі, бо нею дуже зручно наносити різні засоби)
Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Cream, от загалом гарний базовий крем для обличчя, залишає приємний фініш, зволожує шкіру) текстура не важка, нагадує масло, тане на шкірі.
Just Dream Teens Cosmetics Roze Tonic Normal & Dry Skin, хороший базовий тонік для обличчя, додатково зволожує. Консистенція має легкий рожевий відтінок та вона не зовсім як вода, через що витрата економна.
Avenue Des Parfums Style Milano, гель для душу з приємним ароматом, схожим на парфуми) очищає гарно, не пересушує.
BIOselect Olive Shower Gel Scrub, дуууже класний гель для душу, що робить все) він і очищає шкіру, і за рахунок гарного, збалансованого та натурального складу зволожує її, а ще у гелі є скрабуючі частинки 🥰.
H.Q.Beauty Hair Loss Control Shampoo, цей шампунь справді працює, з ним волосся випадає куди менше, а ще він очищає шкіру голови до скрипу) при цьому не робить волосся жорстким, та краще все ж використовувати разом з ним маску для волосся)
Аромат у нього яскравий та різкий, нагадує засоби для прання.
Inebrya Shecare Glazed Mask, напевно я покладала на цю маску більші сподівання, та знаєте, вона на моєму волоссі працює посередньо. Взагалі, щодо цього бренду я зробила для себе висновок, що з ним потрібно обирати догляд конкретно за типом голови, волосся та потребами, тоді це буде вдало. А взагалі, у використанні масочка приємна, вона не дуже густа і має смачний солодкий аромат.
Tink SuperFood For Hair Coconut & Wheat Proteins Shampoo, ну і знаєте, цей шампунь мене приємно здивував, попри свою низьку ціну, він досить добре промиває шкіру голови та не заплутує волосся, такий базовий)
Усім дякую за увагу та мирного дня ❤️
Коментарі (0)