Крем, який займає почесне місце в моїй сумочці
Крем для рук з мигдалем від португальського бренду Essencias de Portugal 🌰
Кремів для рук багато не буває, особливо в холодну пору року вони повинні бути у кожній сумочці (у мене також завжди вони є в рюкзаку, або кишені куртки).
Даний крем мене вразив не тільки своїм естетичним зовнішнім виглядом, але й ефективною дією, яку надають корисні речовини у його складі.
Пакування та складові 🧪
Напочатку крем знаходився в дуже красивій коробочці з зображенням горішків мигдалю 😍 Виглядає так, наче ексклюзивна коробочка цукерок.
Тюбик 50 мл, м'який та дуже компактний, виглядає мило та вишукано 🫰🏻 Ідеальний формат як для сумочки, так і для кишені.
Кришка шайбовидна, розкручується та має вузенький дозатор, завдяки якому ви точно не переборщити з засобом.
У складі містить повністю натуральні компоненти, одними з них є: каприлові тригліцериди (емолент, помякшувачі), олію сої (зволожує, утримує вологу та відновлює захисний бар'єр), гліцерин (зволожує та утримує вологу), олія жожоба (живить, заспокоює та прискорює процеси регенерації), сквалан (пом'якшує та відновлює шкіру), мигдалеву олію (живить, пом'якшує та заспокоює шкіру), кокосову олію (зволожує, живить, відновлює пружність та еластичність), пантенол (зволожує, розгладжує та заспокоює шкіру), вітамін Е (діє як антиоксидант, захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища), масло ши (зволожує, пом'якшує, повертає пружність та еластичність шкіри).
Аромат, колір, консистенція та ефект від використання 🌰
Аромат бісквіту, мигдалю та яскраво вираженої лимонної нотки. Чимось навіть асоціюється у мене з заходами по типу балу, або навіть світських заходів на яких представлені ці маленькі десерти на ярусних підставках.
Аромат цього крему звучить дорого та вишукано. На шкірі відчувається впродовж декількох годин.
Колір білий. Консистенція наче легка, але з відчутною щільністю і насправді дуже поживна.
Як на дії?
Крем легко розподіляється по шкірі, він одразу пом'якшує її та повертає їй еластичність. Помітно зволожує, живить та заспокоює шкіру (була маленька подряпина на руці і після нанесення крему, вона не так турбувала і зменшилося почервоніння).
Це не просто гарний кремчик за своїм ефектом, але й ще дуже естетична малютка, яка радує око 🫶🏻
Коментарі (0)