Spodobaieva Maryna

Citrus breeze & Dark Rum

Citrus breeze & Dark Rum
Citrus breeze & Dark Rum

Бренд випустив просто якісь неймовірні новинки для цієї пори. Чесно розбігаються очі, коли я на це все дивлюся… Думаю кожен знайде свій аромат і навіть не один, бо я чесно спробувала би всі, настільки красиві і цікаві піраміди.

Найбільше мене привабив відразу Citrus breeze & Dark Rum, бо я просто обожнюю аромати з нотою рому, після знайомства з Black Phantom By Kilian та Clandestine Clara Penhaligon's. Чомусь саме в таку пору хочеться чогось зігріваючого, але він зовсім на них не схожий.

Уявіть моє здивування, коли я відчула знайому ноту з Dior Vanilla Diorama, відливант, який мені вдалося спробувати цього літа, який виявися взагалі не про десерт, а про ром з кардамоном:

https://club.makeup.com.ua/post/40496/

Тут досить схоже направлення, але більш цікаве, тепле і обігране. Я легко його можу уявити, як на жінці так і на чоловіку. Тут 100% унісекс.

Citrus breeze & Dark Rum
Citrus breeze & Dark Rum
Citrus breeze & Dark Rum

Піраміда аромату

• Верхні ноти: Pepsi, лайм;
  • Середні ноти: Кориця, яблуко;
  • Базові ноти: Кедр, білий перець, кардамон, ром.

Аромат складний але водночас зрозумілий. На старті Pepsi з характерними відтінками коричневої карамелі і цитрусових. Круто посилюється корицею та лаймом, додаючи тонкі освіжаючі ноти цьому аромату. Я хотіла вловити яблуко, але на жаль його не відчула. Можливо воно максимально зелене і просто перекривається свіжістю лайму.

Далі йде дуже святкова база, тепла деревина і прянощі, аромат грає, розкивається і огортає все навколо. Тут чітко проглядається нота рому, а ще більше кардамону, який робить аромат унісексом. Трішки сухості і гостроти додає нота перцю. Аромат кедру тут багатогранний поєднує в собі деревинні, пряні і трішки смолясті ноти. Такі ароматні композиції створюють відчуття тепла та затишку в холодні зимові дні.

На тілі він грає в мене по-особливому, трішки на задній план відходить кардамон і відчувається досить тепла кедрова база з алкоголем та Pepsi.

Стійкість просто чудова більше 8 годин легко, перший раз нанесла на блоттер, аромат я відчувала ще пару днів. На тілі навіть після душу можна його вловити. Стійкість екстракту.

Аромат неймовірно збалансований, сподобається любителям гурманів, які люблять якісні та вишукані аромати.

🖤