DARIIAKOVACH

Опис макіяжу 4.0? Чи яка там частина 😅

ПОПЕРЕДЖАЮ❗️ в описі косметика,яка не залишила ринок❗️

Цю косметику я купувала до 24.02 і насправді не розумілась на брендах. Topface,Vivienne Sabo,Miss tais. Це все продукти агресора,які гарно прикриваються іншим країнами. Будьте пильні🙏🏻

Отже

Я дуже люблю стрілки,вони абсолютно змінюють погляд і форму очей. З 11 класу до 2 курсу я мала прям залежність. Малювала за хвилину обидві і швиденько йшла на навчання

Були і стрілки Клеопатри і мінімалістичні.

Сьогодні ж знов про них.

Отже використовувала я підводку від Maybelline,який не поспішає підти ЗВІДТИ,але я знайшла гарну заміну (вже скоро розповім)

Підводка зручна,нічого не скажу. Матова,подобалась мені. Але

Стрілки я майже завжди починаю малювати від середини ока. Я маю нависле повіко,тож складнощі є,але більш менш звикла

Макіяж я завжди починаю з очей,щоб все зітерти якщо що,а потім наношу тон.

Тож окрім підводки я також використовую туш. Туш,яка типу робить об’єм,але теж Maybelline. (Насправді я не вмію фотографувати вії і крупні плани😅,тому вигляд вічно ніби у мене курка обскубла ті вії,а в дзеркало дивлюсь,ух гарно😂)

З очима все. Тепер до брів.

Брови я намалювала колись подарованим мейкапом олівцем від кого? Правильно! Від Maybelline 😂

Я люблю чіткі форми,нічого зі мною не зробиш. (Коли там мода повернеться?)))

А фіксую клеєм від Schwarzkopf. Ця банка хіба засохне,але не закінчиться ніколи. Він теж зрадник,цей бренд🤷🏻‍♀️

Але прибиває наглухо

Далі тональний, о Боже,це що знову МЕЙБЕЛІН😂 Так,це 4в1. Який робить класне покриття,але суху шкіру підставить і покаже всі шелушки.

Затонувавши все,я підчищаю макіяж консилером від Eveline. Теж не пішов..

Взагалі сьогодні ніхто нікуди не пішов🫠

Цей консилер мені подобається тим,що він витискається і економний. Гарно перекриває

Контурінг! Єдиний бренд,який ПІШОВ🥳

Lamel. Зручний стік,гарний колір

Наношу на вилиці,зону підборіддя і скронь

Ну і фінал.

Topface. Насправді моя улюблена нюдова з розовинкою,але більше я це не куплю.

Ну і все🤷🏻‍♀️ Такий собі легенький макіяж🤪