saybeautyk

Bless Beauty | Lacquer Lip Vinyl Gloss

Коли я побачила ці блиски, то зрозуміла, що однозначно треба пробувати.

Щільне покриття, блиск і зволоження та хороша стійкість - чи треба перераховувати ще якісь плюси, щоб ви зрозуміли, чому ця новинка є мастхевом у косметичці?

Блиск представлений у компактному флаконі обʼємом цілих 7 мл, має великий і зручний аплікатор, яким зручно наносити засіб навіть без контурного олівця.

У палітрі представлено цілих 10 відтінків, всі вони різні, але їх обʼєднує головна перевага - щільність покриття.

Я обрала відтінок під номером 5, розраховуючи на те, що це буде прохолодний нюд, але для моєї світлої шкіри він виявився зовсім не нюдовим, а більш темним осіннім варіантом.

Насправді ж це дійсно красивий колір пильної троянди з трохи коричневим підтоном.

Блиск на губи лягає дуже рівно і однорідно, не лишає розводів на губах і «лисих» ділянок.

Покриття виходить щільним - без наслоювання колір переноситься 1:1 як у флаконі.

Протягом дня тримається на губах добре - звичайно, обід не переживе і після треба поновлювати, але якщо без перекусів, то 5-6 годин він точно відмінно протримається на губах без потускніння кольору.

Блиск дає шалений, при цьому не липне і не дає відчуття «склеєних» губ, а також не збирається в полоску між ними.

Цей відтінок мені подобається - він гарно підходить під осінню атмосферу, але для інших сезонів я, мабуть, все ж оберу собі більш світлий відтінок)

А в цілому блиск мені сподобався і виявився доволі якісним, як і всі продукти бренду Bless)