Marinka🌈Rainbow

Ще один скарб від Hydrasence

Всім привіт ❤️

Поки триває акція я встигла вихопити ще один secret box з жіночим наповненням косметичних засобів від українського бренду Hydrasence.

Доречі, в деяких магазинах мого міста з'явилося багато наборів "Козацький скарб" і це порадувало,адже за кошти які дорівнюють вартості одного продукту отримуєш цілих три, більшість з яких в повнорозмірному форматі.

Про минулий бокс я писала в іншому дописі, можна подивитися тут:

https://club.makeup.com.ua/post/52552/

Знайомство з Hydrasence вийшло вдалим, я із задоволенням користуюсь парфумованим спреєм для тіла , бальзамом для губ та термозахистом для волосся з минулої розпаковки. Про кожний продукт я вже склала враження, трішки не вистачає часу щоб про все написати.

Подарунковий набір Hydrasence Козацький скарб √ 4 містить:

✅ Спрей - стимулятор росту волосся 3-в-1

✅ Освітлюючу сироватку для обличчя Radiance Booster Serum

✅Крем для рук Sensual з ароматом Pink Pepper

Також є інший варіант наповнення цього набору де замість спрею стимулятора для волосся - гідрогелеві патчі з ефектом ліфтинга, а замість освітлюючої сироватки - заспокійлива. Та шкода що бокс все таки secret та натрапити на такий варіант наповнення можна тільки рандомно.

Далі детальніше про кожний засіб окремо.

Головна цікавинка боксу, дуже хотіла познайомитися з ним ,тому що читала багато позитивних відгуків. Спрей в форматі trevel, об'єм 50 мл. Містить екстракти грейпфрута та куркуми , а також гідролат розмарина. Спрей націлений на укріплення прикореневої зони волосся, стимулює його ріст та покращує загальний стан.

Перші враження: засіб зручно наносити , він не залишає нальоту на волоссі, має приємний трав'яний аромат ( розмарину) і його не потрібно змивати.

Але щоб зробити висновки щодо дієвості, необхідно щонайменше два-три тижні протестувати .

Сироватка в повнорозмірному об'ємі 50 мл. Має приємний свіжий аромат та легку текстуру , надає шкірі сяяння. Містить екстракти обліпихи та грейпфрута, екстракт шипшини та кофеїн. Сироватка швидко поглинається, не лишає липкості та не фарбує шкіру ( вона має жовтий колір) Люблю сироватки, завжди користуюсь різними , тому впевнена що мені сподобається. Тож плюс одна в мою колекцію.

Об'єм крему 20 мл. Мініатюрний тюбик який зручно брати з собою. Крем містить олії манго та авокадо, а також вітамін B5.

Крем поживний і добре підійде на прохолодні дні, гарно зволожує та пом'якшує шкіру рук . Аромат насичений, мені нагадує спеції для глінтвейну. Крем вже мені сподобався, думаю що захочу повторити але поки що не бачила такий у продажі.

Буду тестувати та ділитися враженнями.

Дякую за увагу 🫶