Я повинна в дечому зізнати ся...
Такого тестувальника парфумів ви ще не бачили;)
Всім привіт) Ну що ж, маю в дечому зізнатися;)
На жаль, у мене є алергія на деякі компоненти косметики та побутової хімії. Вперше я про це дізналася, коли випрала светр в пральному порошку, який тільки тоді у нас з’явився. Це був Тайд, він мав стійкий аромат та, як виявилося, компоненти, які викликали на моїй шкірі алергічну висипку.
Наступним "кандидатом" на знайомство із сміттєвим відром виявився крем під очі від Оріфлейм. На ранок я запухла так, що була схожа на китайського бджоляра.
Третіми стали парфуми на основі олійки. Вони теж тоді тільки з’явилися і мали вигляд скляної колби із ролером зверху. Я щедро ними намазюкалася за вухами і на шиї, а потім "схопила" таку алергію, що ледь не потрапила до лікарні.
Так би я й обирали для себе засоби догляду та парфумерію методом "спроб та помилок", якби не випадковість та... мій песик)
Коли до мене зайшла в гості моя подруга, я вирішила віддати їй олійні парфуми. Вони лежали у мене в сумочці. Витягаючи їх, я випадково впустила флакончик на підлогу, він покотився під диван. Моя собачка Беата, думаючи, що то впала якась смакота для неї, рвонула туди. Лапкою вона зачепила скляну колбочку, підтягнула до себе, понюхала і почала пчихати. Я не дуже тобі звернула на це увагу, адже, як відомо, собаки відчувають до півмільйона запахів, а людина - лише кілька тисяч.
Духи забрала подруга і довго, до речі, потім ними користувалася. Їй вони підійшли.
Я вже була забула про цей випадок, поки не повернулася з магазину. В пакеті були продукти і новий крем під очі. Пакет я поставила на підлогу, а сама закінчувала телефонну розмову. Беата, як завжди, підійшла до пакета, щоб відсканувати покупки, їй завжди все треба перевірити)
Поки вона нюхала покупки, засунувши голову у пакет, я дивилася за нею краєм ока, бо не дуже хотілося, щоб всі сосиски дісталися Беаті) Раптом бачу, вона знову чхає. Нюхає коробочку з кремом і чхає. Я якраз закінчила розмовляти по телефону, забрала пакет, розібрала покупки.
Ввечері намастила новим кремом і лягла спати. Зранку був треш. Очі пекли, повіки почервоніли і дуже чухалися.
- Привіт, алергіє! - подумала я. І раптом згадала, що Беата нюхала крем і чхала так само, як вона відреагувала на олійні духи.
З того часу я взяла собі за звичку давати Беаті нюхати всі парфуми та доглядову косметику. Поки що мій тестувальник справляється із своїм завданням на відмінно;)
Звісно, протестила вона і мій новий парфум від Аvenue des parfums Warm Alicante. Це прем’єра 2024 року.
Об'єм: 50ml
Країна ТМ: Україна
Зроблено в: Україна
Класифікація: нішева
Тип аромату: солодкі
Початкова нота: Кардамон, Персик, Червоний апельсин
Нота серця: Жасмин, Ром
Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Ветівер, Сандал.
Стильна коробка з нанесеною картою міста Аліканте. Солідний скляний флакон із практичною кришечкою.
Так як реакція Беати була позитивною, а спокійно почала користуватися цим парфумом.
Ну що ж, перші враження)
Це - підпал) Це гаряче сонце Іспанії в чистому вигляді. Я була в цій країні і знаю, про що кажу)))
Мій брат живе приблизно у 200 км від Аліканте. Тому аромати тих країв до цього часу не дають мені спокою)
Цей парфум для тих, хто не хоче втрачати літо. Якщо ви бажаєте поринути в тепло іспанського міста серед української осені, де кожен вдих повітря наповнений фруктовими ароматами Середземномор’я, то цей аромат ваш.
Під час складного, напруженого дня він допоможе вам залишатися позитивними та енергійними.
Його верхні ноти розкриваються неймовірним поєднанням соковитого персика, червоного апельсина, геліотропа та кардамону.
Гаряче серце парфума - магічне поєднання рома, коньяку, яке бадьорить.
Закінчує цю запаморочливу композицію база - ваніль, пачулі та ветивер.
Це надзвичайно глибокий аромат, який однозначно не залишить вас байдужими.
Я обожнюю каву із кардамоном. Тепер мій ранок починається не тільки із неї, а й з улюбленого парфума з його нотками...
Коментарі (0)