Королева сироваток з видимим Lifting ефектом.
Обожнюю догляд, що дозволяє продовжити молодість шкіри і повернути її пружність, як в кращі часи. Молодильне яблуко я не їла, та встигла гарненько протестувати Genabelle Edelweiss Lifting Serum.
Сироватка від Genabelle з елельвейсом спрямована підтримувати молодість шкіри і вже за 4 тижні обіцяє нам візуальний ліфтинг обличчя.
Хоча я думаю, що навіть після першого ж використання вам результат дуже сподобаютьється , таяк сироватка так приємно скользить по шкірі і надає їй: природнього сяйва, гладкості і легкості.
Але звичайно ж я покажу результат після тривалого використання, бо він мене вразив. Тому дочитуйте, догортуйте до кінця, думаю вам теж сподобається ефект.
На фото чиста шкіра. Після вмива ння, я одразу ж нанесла сироватку з едельвейсом для чистоти експерименту.
В мене деформаційний тип старіння, той що найгірший, бо він він характеризується вираженим опущенням контурів обличчя, ну не повезло по життю, мало того, що ще не покидає акне, так і тип старіння найбільш неприємний. Тому я стараюсь обирати якісні засоби з lifting-ефектом і Genabelle Edelweiss Lifting Serum вдалий в тому помічник.
Я не можу сказати, що моя шкіра в 31 рік виглядає жахливо, навпаки з її вихідними даними залишається досить нормальної якості, особливо завдяки якісному догляду.
- Текстура класична, сироватка, як ви бачите прозора, вона дуже легко вбирається в шкіру без відчуття липкості, створюючи дійсно ліфтинг-ефект, вона гладенька і сяюча, зморшки виглядають менш рельєфними.
- Шкіра виглядає не такою тьмяною, вона сяюча і еластична.
- Сироватка надає ефект зволоження і заспокоює шкіру, особливо від попередніх етапів догляду, таяк у мене щей проблемна шкіра і я часто користуюсь кислотними пілінгами, ензимами і т.д., то після нанесення засобу шкіра повертається у збалансований стан.
Це просто якийсь природній і супер комфортний хайлайтер для обличчя!
Доречі саме завдяки використанню даного засобу можна досягнути ефекту "склянної шкіри", що зараз так модно на кореському просторі. Результат цієї гладкості частково тримається, навіть тоді, коли я наношу зверху матуючий сонцезахисний крем, шкіра все ж залишається сяючою. Тому сироватка слугує ідеальною базою під макіяж.
На фото я показала результат за 3,5 тижні використання: мені дійсно значно більше подобається мій овал і стан зморшок, які виглядають не такими глибокими.
Сироватка має неповторний дизайн, як же мені подобається цей флакончик 😍 Відчуття просто: дорого-багато.
Вона захована в сріблястій коробочці, ще з першого дотику саме до коробки, я зрозуміла, що це буде неймовірно красивий продукт, так і сталось.
Тут цікавий механізм на кришці, щоб набрати і виділити сироватку потрібно прокрутити, нічого складного, все на автоматі якось працює, і взагалі мені подобаються такі прикольчики.)
Склад тут гарний, давайте розберемо основні інгрідієнти:
Едельвейс- зміцнює шкірний бар’єр і допомагає зменшити ознаки чутливості.
НІАЦИНАМІД-покращує еластичність шкіри, підтримує гідроліпідний бар'єр, робить зморшки і заломи менш помітними.
Бетаїн- надає ефект зволоження і пом‘якшення.
Сніговий гриб- утримує вологу в шкірі.
Ферментований трав‘яний комплекс- підтягує шкіру, додає пружності еластичності.
Загалом склад базується на патентованих травах, новітній технології бродіння і екстракції, саме склади у Genabelle-це завжди щось про новшество, дослідження і доведену ефективність.
Висновок. Це дійсно та сироватка, яка змінить шкіру і дасть результат! Приємна і ефективна у користуванні, на якісних складниках новітньої обробки. Всі обіцянки виконані, то ж я задоволена ❤️
Коментарі (0)