PILIRINA 💛💙

Подаруйте собі невеликий шматочок сонячної Португалії

А чи знали ви, що у Португаліі ефірну олію апельсина називають «олією радості», тому що вона допомагає боротися зі стресом та має антидепресивну дію? Мило ручноі роботи у неймовірно естетичному пакуванні з зображенням західного узбережжя Європи, яке має літній аромат свіжих цитрусів та повністю органічний склад — що може бути краще?

М’які очищувальні компоненти ретельно видаляють забруднення зі шкіри та, що важливо — не сушать іі, бо у складі є гліцерин та оливкова олія, які відповідають за зволоження. Очищення з цим милом відбувається з якимись особливими емоціями та відчуттями, бо його неймовірно природній, свіжий і радісний аромат сонячного апельсина миттєво бадьорить і дарує гарний настрій. От такі моменти я називаю справжнім ритуалом краси, бо можу хоча б на мить розслабитися та відпустити думки, коли Essencias De Portugal Living Portugal Algarve м’яко огортає моє тіло своєю ароматною піною.

Essencias De Portugal — моє відкриття. Тож, щиро рекомендую познайомитися з асортиментом іх мила. Для подарунка естетам це топ. Запевняю, спробувавши раз це якісне мило, ви його будете купувати знову і знову.

А ви вже знайомі з продукцією Essencias De Portugal? Яке ваше улюблене мило? Поділіться, будь ласка.