Vikulyk

Ідеальний новорічний подарунок, з яким хочеться зробити свято зараз)

Кремчик від Shelly у неймовірній святковій коробочці стане дуже приємним символічним подарунком на свята, чи то коханій, чи колезі на роботі чи мамі. Мені особисто було дуже приємно розпаковувати цей милий тюбик і вдихати його смачний аромат.

Запах тут неймовірно апетитний, пахне маминою випічкою. В нас цей тортик називався "яблучинник", в ньому багато кориці і запечених яблук на вершковому тісті, саме такий аромат мені дуже нагадує дитинство, адже ми його часто їли в той переіод. Навіть та домашня випічка мені більше асоціюється, ніж сінабони з цим ароматом.

Запах дуже смачний і насичений, після першого використання він залишається відчутним на коробочці постійно.

Текстура в міру густа і поживна.

• Крем огортає ручки приємним доглядом, створюючи на шкірі наче захисний шар на довгий період.
  • Він досить поживний і надає якісне зволоження. Чудово підійде на холодну пору року, коли шкіра суха і може навіть тріскати.
  • Шкіра з ним ніжна і м'якенька, як попа немовляти.
  • Крем залишається дуже приємними і комфортними відчуттями на шкірі, він не липне і добре вбирається.
  • Апетитний аромат теж довго зберігається на шкірі рук, даруючи відчуття затишку.

Я вважаю, що цю новинку в святковому упакуванні потрібно спробувати, як найшвидше, зараз такий ажіотаж і подібні подаруночки часто випадають з наявності, тому варто приготуватись завчасно і потішити таким приємним сюрпризиком якусь хорошу людину.

А бренд Shelly дійсно неймовірний в плані догляду за шкірою рук і ніг, який вже давно довів свою якість і йому довіряють і обожнюють багато жінок.

01 листопада, 2024
Vikulyk
01 листопада, 2024