Olivia

Епоха скрабів з кісточками завершилась, прийшла пора нових продуктів!

Час від часу в мене виникає потреба у додатковій ексфоліації - тон шкіри буває нерівномірний, а крізь тонуючі засоби проступають лущення. Та й загалом хочеться трохи відполірувати шкіру, але зробити це обережно та неагресивно. Саме тому свого часу я придбала ензимну пудру Petitfee & Koelf Beta-Glucan Enzyme Powder Wash. Користуюсь нею вже більше року, тому поділюсь своїми враженнями:

• Petitfee & Koelf - бренд корейської косметики, що спеціалізується на догляді за шкірою. В асортименті - багато масок, патчів та кремів.
  • Мені дуже подобається упаковка продукту - така собі пляшечка-бідончик, з якої зручно насипати потрібну кількість засобу. Об'єм - 80 г. Вистачить його на довго. Я замовляла більше року тому і використала тільки половину пляшечки.
  • Сама енимна пудра - у вигляді порошку, крупнозерниста. Має легкий аромат, мені нагадує глину або щось подібне.
  • При контакті з водою порошок розчиняється і перетворюється на рідку жижу, якою потрібно масажувати ділянки шкіри.
  • Засіб можна використовувати двома способами:
  1. Як звичайну ензимну пудру: змішати пудру з водою в долонях і масажувати обличчя. Після цього змити водою.
  2. Як маску: після легкого масажу залишити цю жижу на обличчі на кілька хвилин, а потім змити. Обидва способи мені сподобались.
  • Ефект від пудри мені подобається: шкіра виглядає відполірованою та виблискує, прибирається лущення, вирівнюється тон та прибираються відмерлі клітини. Після ензимної пудри мій звичний догляд працює ще краще.
  • Після вмивання, звичайно, може відчуватися певна сухість шкіри, але подальший догляд нейтралізує цю проблему.
  • У складі цієї пудри є бета-глюкан, який стимулює шкіру оновлюватися та синтезувати колаген.
  • Використовую раз на тиждень або навіть рідше, коли виникає в цьому потреба. Хоч це більш м'яке очищення, порівнюючи з фізичним скрабом, але все одно зловживати ним не варто.
  • Щодо освітлення сальних ниток, то особливо помітного ефекту я не побачила, але вони мене не сильно бентежать. Можливо, у цьому випадку варто збільшити частоту використання, але для себе я не бачу такої потреби.

Словом, ця ензимна пудра, як і глиняна маска для обличчя, є класним додатковим засобом у beauty-рутині, тому можу вам її радити.

Поділіться в коментарях, які ексфоліюючі засоби ви використовуєте у своєму догляді. Дякую, що зазирнули у мій допис!