Marinka🌈Rainbow

Блиск для губ Біокон Провокатор

Всім привіт ❤️

Я дуже люблю блиски для губ , в моїй косметичці завжди є декілька різних варіантів - прозорі та з кольором.

Один з найулюбленіших блисків який я вже купую не один рік - це Провокатор від Біокон.

Відкрила я його для себе випадково, побачила в рекомендаціях на сайті. Назва Провокатор обрана не випадково, виробник зазначає що блиск зробить губи надзвичайно привабливими, надасть їм ніжного мерехтливого сяйва та спокусливого вологого вигляду. А також склад збагачений сферами з гіалуроновою кислотою .

На звороті була надрукована інформація щодо продукту ( упаковка не зберіглася)

Упакування: прозора туба з м'якого пластику зі скошеним носиком аплікатором . Кришка пластикова, надійно закручується. Дизайн виконаний в яскравих рожевих тонах.

Аромат: відсутній. Це саме той випадок коли засіб нічим не пахне .

На смак він також нейтральний, не має жодного присмаку та харчових добавок.

Колір : на упаковці зазначено що блиск має відтінок Sparkling Rose. На ділі він блідий рожевий , майже прозорий з великою кількістю дрібних голографічних блискіток які на сонці та при штучному освітленні ссяють та переливаються різними кольорами. Важливий момент: блискітки дуже дрібні , подібні до шимеру , вони абсолютно не відчуваються на губах.

Склад:

Polybutene, caprylic/capric triglyceride, hydrogenated polyisobutene, polyglyceryl-3 diisostearate, phytosqualane, polyethylene terephthalate, sorbitan caprylate, propylene glycol, benzoic acid, butyrospermum parkii butter, ethylhexyl palmіtate, trihydroxystearin, sodium hyaluronate, amorphophallus konjac root powder, dibutyl lauroyl glutamide, BHA, CI 16255.

Блиск для губ не зазначений як доглядовий засіб, тому склад далекий від натурального.

З корисного у складі можна виділити :

Гіалуронову кислоту

Масло ши

Текстура блиску густа та однорідна, вичавити необхідну порцію для нанесення дуже легко. Я наношу блиск безпосередньо на губи, а потім носиком аплікатором розподіляю засіб рівномірно по всій шкірі. Губи одразу покриваються глянцевим шаром , виглядає це дуже привабливо. Завдяки густій консистенції блиск не розтікається, не виходить за контур губ.

Блиск не утворює "ниток" між губами під час розмови, а також білої полоси на слизовій.

Засіб абсолютно не липкий . Звісно , через те що він утворює на поверхні губ глянець , то волосся буде прилипати . Але це така особливість всіх глянцевих блисків, а не не липкість як недолік саме цього продукту.

Пігментація мінімальна, свій колір губ не перекривається, але бліднішими вони також не стають. Недоліки також не підкреслюються, а навпаки в результаті губи виглядають начебто наповнені з вологим фінішем.

Блискітки дуже ніжні та майже не помітні якщо не звертати на це увагу.

Стійкість блиску середня , сяяння тримається приблизно з годину, якщо нічого не пити та не їсти. Сходить він поступово. Мені подобається і віднесу це до плюсів що після того як блиск зникне, губи не стають сухішими та не потребують зволожити їх знов, тобто немає звикання .

Плюси блиску для губ Провокатор від Біокон :

✅ Невелика ціна

✅ Великий об'єм

✅ Нейтральний смак та аромат

✅ Масло ши та гіалуронова кислота в складі

✅ Не викликає алергії, не сушить губи

✅ Блиск надає губам глянцевий вологий фініш завдяки чому вони виглядають візуально більш пухкими

✅ Не розтікається,не липкий.

✅ Виробник Україна

З недоліків можу виділити лише

❌ Слабку стійкість

Але все ж таки переваг у блиска для губ Провокатор від Біокон набагато більше, тому можу рекомендувати його як гарний бюджетний варіант . І звісно ж повторю його коли закінчиться.

Дякую за увагу 🫶