krislemly

Dove | Краш-тест автозасмаги: результати на шкірі

Dove | Краш-тест автозасмаги: результати на шкірі

Продовжую знайомитися із засобами з боксу Dove Summer Revived і готова поділитися новими враженнями. На одну руку я нанесла лосьйон Light to Medium, а на іншу – Medium to Dark.

Результати вийшли дуже цікавими, і тепер можу розповісти про кожен із них детальніше.

Аромат лосьйонів легкий та приємний, з нотками свіжості, які ненав’язливо залишаються на шкірі, але не перебивають аромат інших косметичних засобів або парфумів.

Обидва лосьйони мають приємну кремову текстуру, що легко розподіляється по шкірі, не залишаючи липкості або жирних слідів.

Ще однією великою перевагою є те, що засіб не залишає плям на одязі, що для мене стало справжнім бонусом.

На свотчі видно, що відтінок light to medium (на верхньому мазку) має трохи світліший тон, тоді як medium to dark (на нижньому мазку) дає більш насичений колір, підходячи для темнішого результату.

Вже після першого використання можна помітити, як поступово проявляється природний відтінок засмаги.

Лосьйони справляються з цим завданням дуже делікатно, забезпечуючи рівномірний та м'який ефект, ніби шкіра просто отримала легкий сонячний дотик.

Відтінок Light to Medium забезпечує легкий, делікатний ефект засмаги. Він ідеально підходить для тих, хто прагне додати шкірі лише трохи тепла і природного сяйва, створюючи відчуття легкого літнього відтінку.

У свою чергу, Medium to Dark дарує більш насичений та виразний результат. Цей відтінок чудово підійде тим, хто хоче підкреслити загар та надати шкірі глибшого і більш інтенсивного кольору, ніби після відпочинку на сонячному узбережжі.

Ще одна деталь – засіб підходить для щоденного використання, тому можна поступово підсилювати відтінок або ж зберігати його на досягнутому рівні.

Отже, ці засоби від Dove стали для мене справжньою знахідкою, яка дарує можливість насолоджуватися красивим відтінком засмаглої шкіри у будь-яку пору року.