Tanserb

L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure Зволожувальний бальзам для волосся, схильного до жирності

L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure Зволожувальний бальзам для волосся, схильного до жирності

Мені дуже подобається звичайна бузкова серія Hyaluron Plump (та, що філер). Коли вийшла новинка – бузкова з зеленим серія Hyaluron Pure (для волосся, схильного до жирності), то я не могла пройти повз.

Виробник у своїх обіцянках упирається на те, що цей бальзам треба наносити на шкірку голови. І обіцяє заспокійливу та протизапальну дію на шкіру, регуляцію секреції, відлущення ороговівшого шару шкіри, пом’якшення шкіри голови, пробудження сплячих фолікул.

Активні інгредієнти – саліцилова та гіалуронова кислоти

Але я звикла наносити бальзами для волосся виключно на самі волосся, відступаючи трохи від коренів. Тому мені було спочатку складно себе переломити та наносити цей бальзам на шкіру голови. Правду кажучи, я і зараз можу забути про це та нанести на автоматі його тільки на волосся )

У мене жирне волосся у коренів (жирна шкіра голови), але сухе волосся на кінчиках (волосся окрашене)

Враження.

У бальзама дуже приємний аромат. Такий салонний, трохи свіжий, витончений, парфумований. Він не набридає, не дуже гучний, але мені він дууууже подобається. Справжня насолода.

Текстура звичайна для бальзамів Elseve- доволі легка

Гарно розподіляється по волоссю (та шкірі голови). Після нанесення бальзаму я розчісую волосся щіточкою для кращого розподілення бальзаму. Тримаю хвилини 3-5, та змиваю.

Що стосується волосся. Гарно та легко розчісується. Стає м’яким. Бальзам придає трохи блиска. Бальзам дуже легкий, зовсім не обтяжує волосся. З однієї сторони це гарно, бо волосся з цим бальзамом трохи довше буде свіжим. Але для мого сухого на кінчиках волосся не вистачає все ж таки розгладжуючаї дії. Кінчики волосся стирчать, нажаль, з ним. Для мене цей бальзам занадто легким виявився

Що стосується шкіри голови. При нанесені бальзаму на шкіру він не робить шкіру жирною (якщо інші бальзами нанести, но через пару годин корені волосся будуть вже жирними). Цей бальзам легкий, легко змивається зі шкіри голови. Не провокує додаткову жирність. Але й корекції жирності, зменшення виділення себуму, відчуття якійсь чистоти, додаткового очищення шкіри голови я не відчула.

Висновки. Цікавий легкий бальзам. Підійде тім дівчатом, у яких волосся склонне до жирності по всієї довжині. Для мене він виявився занадто легким. Моєму волоссю треба все ж таки невелике обтяження, для гладкості. Але аромат у нього бомба!