SomovaFM

Розширюю свої горизонти, випробовуючи автозасмагу

Розширюю свої горизонти, випробовуючи автозасмагу

Настав час розповісти про подарунок від MUC за актив та креатив, за що дуже дякую🥰 Не так давно отримала цілий боксик автозасмаги від Dove.

І розпочати хочу саме з Лосьйонів-автозасмаги для тіла у двох відтінках: світлого до середнього та від середнього до темного.

Обидва засоби представлені в золотистих тюбиках, відмінністю яких є відтінок. Засіб включає натуральні тонувальні інгредієнти з технологією Cell-Moisturisers, що надає шкірі зволоження впродовж 72 годин.

Розширюю свої горизонти, випробовую�чи автозасмагу

Текстура обох засобів кремоподібна, дуже густа і біла. Зовсім малої кількості вистачить, аби отримати бажаний відтінок, тож розхід продукту мінімальний.

Засоби наносила та розподіляла пальчиком. Вони лягають рівномірно та однотонно, не залишаючи розводів чи плям на шкірі.

При нанесенні на тіло, автозасмага наче тане та гарно зволожує. Вбирається в тіло до 10 хв. Відтінок проявляється вже через декілька година 3-5.

Light To Medium ідеально підійде для тих, хто хоче отримати легкий відтінок засмаги, саме такий з'являється після проводження декількох днів на пляжі.

Різниця між відтінком мого тіла та цим ледь помітна, бо я вже маю легку засмагу після відпутки.

Цей же лосьйон при нанесенні на тіло вбирається швидше, до 5 хв. А відтінок так само проявляється через 3-5 год, становлячись все насиченішим.

Medium To Dark - це вже відтінок для тих, хто хоче мати виражений бронзовий відтінок шкіри, не мов палаючий пісок. Його плюс в тому, що такий насичений відтінок не жовтить, тому допоможе отримати натуральний ефект засмаги.

Автозасмага не залишає слідів на одязі чи постілі, навіть коли випадково потрапило на кофту. Змивається поступово та рівномірно сходячи відтінком.

Та має приємний, легкий та свіжий аромат лосьйону для тіла.

Після нанесення шкіра гладка та добре зволожена.