olena_glossy

Альгінатна маска з детокс-ефектом "Олива, спіруліна та ламінарія" | Tink

Пакування. Мініатюрна біла пластикова баночка з гвинтовою кришечкою, запаяна плівкою для збереження цілісності. Тут відпадає питання: “у чому маску розводити?”. Відкриваємо кришечку і калатаємо масочку.

Дизайн привертає увагу: на білому фоні зображено оливки та листя. Для лінійки food - це дуже вдалий варіант.

Обʼєм: 15 г (розраховано для одноразового використання). Хтось ділить на 2-ва застосування, але я таке не практикую.

Склад: Diatomaceous Earth, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Sodium Pyrophosphate, Olive (Oliva Europea) Oil PEG-7 Esters, Laminaria Extract, Olive Extract, Spirulina Powder, Parfum, CI 19140 / CI 42090.

Характерний для альгінатних масок. Діатомова земля - для очищення пор, альгінат натрію - основний компонент альгінатних масок, отриманий з бурих водоростей, сульфат кальцію - взаємодіє з попереднім компонентом та сприяє утворенню гелеподібної структури маски та її застигання, пірофосфат натрію - для стабілізації формули.

Додаткові корисності, які поклали у маску detox 👇

🔶Екстракт ламінарії: екстракт бурих водоростей, багатий на мінерали та йод, який живить шкіру, стимулює обмінні процеси та має антиоксидантні властивості.

🔶Екстракт оливи: має пом'якшувальні та антиоксидантні властивості, захищає шкіру від вільних радикалів.

🔶Порошок спіруліни: джерело вітамінів, мінералів і білка, які живлять шкіру, покращують її колір і надають антиоксидантний захист.

У складі є парфумована композиція та барвник.

Враження від використання

🔶 Маска у вигляді порошку світло-салатового відтінку. Якщо подивитись уважніше, можна помітити дрібні темно-зелені часточки порошку спіруліни. Аромат майже невловимий для мене.

🔶 Для розведення маски потрібно додати 40 г води і ретельно перемішати до однорідної консистенції. Я у цьому не спец, але розвела майже без грудочок.

🔶 Головне - швидко рухатись. Важливо нанести та розподілити маску поки вона не застигла (P.S. не люблять ці маски “фотосесії” 🤣). Вистачає її для нанесення на зону обличчя та шиї товстим шаром.

🔶 Колір у маски тішить око. Світло-салатовий - у розведеному вигляді виглядає яскравіше ніж у сухому. Аромат - теж майже відсутній.

🔶 Час витримки маски - 20-25 хв.

🔶 Чи вдалось зняти суцільним пластом? Майже… я не профі щодо таких масок і при нанесенні по краю у мене завжди тонший шар. У цьому місці маска більше схожа на засохлу глину і тут вона віддиратися не хоче - знімаю змоченим водою ватним диском. Решта маски знялась 3 великими шматками.

🔶 Під час витримування маски на шкірі відчувається приємний холодок. Після знімання: шкіра на дотик ніжна та приємна. Тон рівніший, пори виглядають трішки чистішими та злегка звуженими. Шкіра зволожена та заспокоєна, нема жодного відчуття стягнутості.

Альгінатною маскою з детокс-ефектом "Олива, спіруліна та ламінарія" від українського бренду Tink цілком задоволена. Це гарний варіант експрес-маски, який дозволяє привести шкіру обличчя у належний вигляд за малий проміжок часу.