Рівний Тон | PASTEL
Пензлик для нанесення всіх видів тональних засобів ✨
Гарний пензлик для тону - важливий елемент в макіяжі , бо навіть найкращий тональний крем чи пудра можуть виглядати непривабливо , якщо нанесені неякісним пензликом.
Вибираючи між спонжем та пензлем - я люблю більше пензлі, тому цікаво було спробувати новий для себе бренд, бо саме для тональних основ я пробувала пензлики різних цінових категорій , і для особистого користування , і для роботи (візаж).
То які враження від цього - читайте далі 💕
🖤
🖤Пензлик продається в фірмовій упаковці , де зазначено для чого саме цей пензлик та його номер .
🖤Матеріал: ручка пластикова , металевий алюмінієвий ободок та синтетичний ворс
🖤Форма: досить цікава форма , зазвичай для тону чи рідкіх текстур я обираю форму пензля "копитце" чи "плаский", цей же аксесуар має форму трикутника , якщо дивитись зверху , тобто зріз під кутом 45 і справа , і зліва.
✨За рахунок такої форми, можна не просто наносити тональні засоби , а і ідеально для контурингу та тушовки. Я люблю кремові скульптори, тому я прям оцінила цей пензлик.
🖤Нанесення: рідкий тональний засіб наноситься добре , не залишаючи розводів , можна пензликом змінювати інтенсивність покриття, від напів прозорого до щільного . Тверді сухі пудри також наносяться добре, зазвичай більш щільним шаром за рахунок щільно набитого ворсу.
🫧Миття: я мию пензлики часто , особливо від тону, цей девайс нормально очищається шампунем та милом , ніякої ворсинки не випало )))
🤩
Загалом мої думки , що це якісний пензлик, користуюсь із задоволенням , він зручний у використанні , легко миється , рівно наносить засоби, гарне вийшло перше знайомство !
✨
Дякую за увагу! 💕
Коментарі (0)