ЯКИЙ КРАЩЕ ВІДТІНОК ОБРАТИ СВІТЛІШИЙ ЧИ ТЕМНІШИЙ?
давате розбиратися
Сьогодні повогоримо про відітнки автозасмаги в лосьйон від Dove і та який краще обрати для себе?)
В бренду представлено декілька кольорів, а саме:
- Light To Medium
- Medium To Dark
Чим вони відрізняються?
Візуально різниця мінімальна, а навіть моментами мені здавлося, що темніший відтінок в упакування виглядає світліше.
А ви що скажете дивлячись на фото зверху?
Справа світліший відтінок, зліва темніший.
При нанесенні на тіло він, як і самий звичайний лосьйон. Поглинається в нуль та ніби зникає, але за кілька годин проявляється у якості легкого та приємного відтінку.
На фото помітна різниця після першого нанесння на шкіру світлішого відтнінку, а даний лосьйон має накопичуючий ефект. Тобто ви можете самі вирішувати та регулювати, який колір вам треба.
Темніший відтінок наноситься так само, але через кілька годин дає трішки темніший колір шкірі. Але при цьому це також виглядає природньо та гарно.
Дані продукти не рижать шкіру та не скочуються частинами, що мені дуже імпонує. Бо інші автозасмаги, які я пробувала раніше мали такий грішок і влітку це виглядало прям дуже не гарно.
ЗАГАЛЬНІ ВРАЖЕННЯ ПРО ЗАСОБИ
У бренду є представлені засоби і в більшому і в меншому форматі, що дає змогу спробувати та визначити, який саме відтінок більше до душі.
Міні об'єми можна використовувати для обличчя і для тіла, що дуже зручно можна взяти навіть в дорогу.
Я ще спробувала мусову автозасмагу від бренду https://club.makeup.com.ua/post/53596/. і вона теж дала класні результати.
Не дарма я давно хотіла спробувати дані засоби.
Я залишилася приємно вражена ефектом на шкірі і буду продовжувати користуватися, бо це дуже зручно і швидко.
А ви вже встигли спробувати дані продукти?
Коментарі (0)