PILIRINA 💛💙

Chanel Chance: 💫 туалетна VS парфумована – в чому ж відмінність? ✨

Нещодавно зайшла на фрагрантику і зрозуміла, що там змішали в каламбурі відгуки про туалетну воду та парфумовану води Chanel Chance.

В усій лінійці Chance каблучка обіймає круглий, як колесо Сузір’я, флакон. Парфумерна вода, як і туалетна - квіткова композиція, автором якої є неперевершений маестро Жак Польж.

В обох версіях гармонійно поєднується цитрусова свіжість та вібруючі деревні нотки на класичній шанелевській базі. Обидві насичені та стійкі. Шлейф благородний, витончений, звучить прозоро, чисто, благородно.

Але як їх відрізнити візуально? 👇

✔️ Ковпачок:

• Парфумована вода - сталевий ковпачок;
  • Туалетна вода – прозорий, пластиковий.

✔️ Колір пульвелизатору та напису на флаконі CHANCE:

• Парфумована вода - золото;
  • Туалетна вода – срібло.

❗️Зверніть увагу, що написи на флаконі та кришці чіткі та рельєфні, їх можна промацати, вони якісні і не стираються.

❗️У парфумерної води ковпачок масивний. Відкривається та закривається з досить дзвінким клацанням.

В усьому іншому візуально флакони та колір вмісту ідентичні.

👉 Давайте подивимося, чим версія самого аромату eau de toilette відрізняється від версії eau de parfum?

Chance Eau De Toilette випущений у 2003 році, поєднав шикарні компоненти: ноти білого мускусу, гіацинту та цедрату, рожевий перець, жасмин, свіжий ветивер, абсолют ірису, амброве пачулі.

Chance eau de parfum був випущений на два роки пізніше туалетної води, в 2005 році. ☝️

У верхніх нотах залишився лише рожевий перець. У середніх нотах до жасмину замість лимона та троянди додали ірис. База залишилася практично колишньою, тільки вже без ветівера.

Аромати на перший погляд однакові, але парфумована вода різкіша на старті і більш насичена та стійка.

Я вже звикла до Chance настільки, що просто перестаю відчувати аромат майже відразу після нанесення. Народна гіпотеза щодо того, якщо аромат на собі не відчуваєш - значить він тобі підходить мені не подобається. Не вважаю це правдою. Адже з часом ми звикаємо до будь-якого аромату і відчуваємо його не так , як відразу після "знайомства".

Для мене Chance універсальний - ношу коли, куди і під що хочу. Чоловік його просто обожнює. Якісь окремі ноти виділити в ньому практично неможливо, люблю його за шикарну шанелевську базу. І сказати, що мені краще - парфумовпна чи туалетна вода не можу . Класика в різних інтерпретаціях.

Якщо не знаю, які парфуми одягти, то беру з полиці саме Chance 💁‍♀️ Не знаю як їх можна не любити. Дивлюся на їх ціну і розумію, що мейнстрімом вони ніколи не стануть - це класика.

Останнім часом мене вражає кількість підробок на Chanel Chance у вигляді "тестерів", люкс-копій Туреччини, ОАЕ та іншої лабуди. Тут будьте обачними, адже парфум - це не тільки аромат, це ще й емоція щастя. А другий шанс після придбання підробки навряд чи буде. 🤷‍♀️

14 березня, 2023
PILIRINA 💛💙
14 березня, 2023