Живильний бальзам для т іла від HILLARY
Магія догляду: Як перетворити свою шкіру на шовк. Неймовірний засіб для тіла який я ще не раз повторю
Всім привіт ❤️
Продовжуючи знайомство з українським брендом Hillary, хочу розповісти про ще один чудовий засіб для тіла який став моїм порятунком від сухості та подразнень. Бонусом я отримала неймовірну шовкову гладкість та ніжний аромат.
Далі детальніше ✨
Упакування
В одному з попередніх дописів я розповідала про кремовий скраб - антистрес від Hillary.
Можна подивитися тут :
https://club.makeup.com.ua/post/55006/
Оформлення бальзаму для тіла майже повторює дизайн скрабу та відповідає концепції лінійки.
Засіб знаходиться в білій пластиковій банці шайбі, закручується чорною гвинтовою кришкою. Пластик якісний, тримає форму та не гнеться. Виглядає таке пакування стильно , мінімалістично , нічого зайвого. Для тих хто не любить візуальний шум та уникає яскравих кольорів таке рішення ідеальне.
На етикетці розміщена вся необхідна інформація, шрифт надрукований якісно випуклими літерами. Під кришкою є додатковий захист - пластикова мембрана з язичком. Також до відкриття продукт був захищений пломбою.
Вага : 200 г
Термін придатності: 3 місяці з моменту відкриття. Запакований можна зберігати набагато більше.
Текстура та аромат
Бальзам має просто розкішну текстуру схожу на найніжніший збитий вершкововий крем. Консистенція однорідна, не розшаровується. Навіть при умові що я дістаю крем пальцями безпосередньо з банки, вигляд не змінився.
Колір білий. Склад не містить барвників, і це плюс. Аромат фантастичний, нюдовий, дуже затишний. Він нібито молочний, з ноткою дорогого дитячого крему. Він дуже ніжний, ненав'язливий, при тому тримається на шкірі достатньо довго. Якщо я наношу бальзам на тіло на ніч, то на наступний вечір я все ще відчуваю його аромат на своєму одязі для сну.
Склад
Формула живильного бальзаму веганська, має в своєму складі компоненти природнього походження, а також інноваційні інгредієнти які ви не знайдете в жодному засобі для тіла від інших виробників.
Склад:
Вода, дикаприліл карбонат, пропандіол дикаприлат/капрат, цетеарил нонаноат, полістеарат сахарози, цетилпальмітат, олія насіння жожоба, гліцерин, цетеариловий спирт, сополімер акрилоілдиметилтаурат амонію/VP, Sr-Spider Polypeptide-1, трегалоза, сечовина, серин , Пентиленгліколь, гліцерилполіакрилат, 1,2-гександиол, альгін, капрілілгліколь, гіалуронат натрію, пулулан, лецитин, олія насіння соняшникова, аскорбілпальмітат, токоферол, феноксіетанол, етилгексилгліцерин, динатрій фосфат, фосфат калію, парфумований ароматизатор Ліналоол, кумарин.
Формула з веганським біополімером шовку SR-SPIDER POLYPEPTIDE-1 та молекулярним 3D патчем PatcH2O, збагаченим комплексом осмолітів, активно зволожує протягом дня та створює невидиме “дихаюче” мікрополотно, що захищає шкіру від зневоднення, нормалізує захисний бар'єр та відновлює баланс мікробіому.
Активні інгредієнти:
✅SR-SPIDER POLYPEPTIDE-1: біополімер шовку
РatcH2O® : молекулярний патч, на основі плівкоутворювальних полімерів ( гіалуронової кислоти, альгінату та пуллулану)
Натуральні рослинні ефіри та олія жожоба.
Використання
Майже завжди я використовую бальзам ввечері після душу. Наношу на чисту шкіру та повільно проходжусь по шкірі, особливо уділяючи увагу загрубілим ділянкам.
Хоч бальзам має дуже поживну консистенцію, на шкірі він ніби тане ,легко розподіляється та швидко поглинається. Так що можна майже одразу вдягатися та не хвилюватися що забрудниться одяг або постільна білизна.
Шкіра моментально стає дуже дуже ніжною , таке відчуття що вона покривається невидимою шовковою вуаллю.
Знімається сухість та роздратування, шкіра заспокоюється.
Грубі ділянки пом'якшуються та візуально виглядають не такими сухими та зневодненими.
Вдень я можу використовувати бальзам для рук та ліктів. Мені подобається відчувати шовковистість.
Після використання немає відчуття крему на своїй шкірі , відчувається лише гарне зволоження без липкості та інших моментів.
Аромат...ммммм..... Він надзвичайний. Начебто і не складний , але є в ньому щось таке що викликає залежність в хорошому сенсі цього слова.
Віддушка не нав'язлива, не буде перебивати парфуми та інші косметичні засоби.
Я вважаю що бальзам від Hillary буде ідеальним варіантом для зими та прохолодних осінніх днів. Але хоч текстура і щільна, я не можу сказати що вона важка. Тож можливо влітку також підійде.
Використання економічне. Я думаю треба дуже постаратися щоб використати за три місяці всю банку)
Висновки
Я залишилась задоволена знайомством з ще одним чудовим засобом від Hillary.
Окрім загальних позитивних доглядаючих властивостей , бальзам перетворює шкіру на шовк, неймовірні тактильні відчуття за безпечені)
Ще один засіб потрапив в мій особистий топ, впевна що захочу повторити його знов!
Дякую за увагу 🫶
Коментарі (0)