Бюджет чи розкіш : максимайзери Kiko Milano Lip Volume vs. Dior Addict Lip Maximizer
Здавалось би, звичайний молочний бальзамний блиск. Перевіряю - чи заміняє майже повний дюп від кіко оригінальний максимайзер?
Мої відтінки: 063 pink petal Dior Addict Maximizer та KIKO MILANO Lip Volume 01 Tutu Rose.
Випадково купила бальзам кіко - коли у поїздці сталась катастрофа з губами і не було під рукою кармексу. На диво, на ранок засіб заживив мої потріскані до крові губи, і лише потім дійшло, що засіб нагадує максимайзер.
Так і виявилось при затесті відтінків, засоби дуже схожі не лише за дією на і візуально.
Отже, зрівняємо блиски:
Упаковка:
На жаль, мій флакон Кіко підтікає - і під кришечкою часто є липкі сліди. За Діором такого не водиться. 6 мл максимайзера закінчаться швидше ніж 6.5 Кіко, бо він значно густіший.
5⭐️Діору
3⭐️ Кіко
Текстура:
Засоби не липкі, дуже приємні. Кіко може залипати у кутиках, формуючи таку вредну білу полоску між губами, якщо нанести забагато. Діор розноситься ідеально, без залипань.
5⭐️Діору
4⭐️ Кіко
Нанесення
Кіко дуже "молочний" - тому лягає складно. Йому треба час, щоб розрівнятись на губах. Я люблю цей молочний ефект, тому наношу 2 спонжі засобу. За 5 хвилин на губах рівне молочне покриття.
Діор - наноситься зразу класно, видно що пігмент краще дисперсовано у засобі. Хоча відтінок холодніший і більш рожевий.
Спонж Кіко наносить більше засобу, Діор треба набирати рази 3.
5⭐️Діору
4⭐️ Кіко
Запах і смак:
Кіко - пахне зефіром, але дуже легко
Діор - пахне цукерками і ментолом, трішки потужніше.
Ментол є у обох засобах, у Діорі він для мене потужніший. Не пече, лише якщо перестараєтесь і нанесете багато на слизову - відчуєте легке припікання.
5⭐️Діору
5⭐️ Кіко
Ефект збільшення :
Це дуже суб'єктивна штука. Але здається за рахунок всіх факторів, таких як глибший відтінок молочного, більше ментолу та більше глянцю - Діору тут виграє.
5⭐️Діору
4⭐️ Кіко
Догляд:
неймовірний у обох засобів, губи зволожені і відновлені. З цікавого, коли наношу на ніч Діор -то на ранок просто наповнені зволожені губи. А ось коли наношу кіко, на ранок трохи блиску ще лишається на губах - і вони теж супер зволожені. Не розумію, як працює що за 8 годин засіб не до кінця вбирається, але це факт.
5⭐️Діору
5⭐️ Кіко
На свотчах: зверху Діор знизу Кіко
Відтінок:
На диво, кіко значно біліший. У Діора більше холодного рожевого пігменту і за рахунок цього він виглядає природніше.
Почну з Діор, перше фото на сонці, другий свотч натуральне світло. Зверніть увагу, як пігмент затікає у натуральні зморшки на шкірі. Хоча на відстані 0.5 метру цього вже не видно. За 15 хв затікань не видно.
Третій просто щоб показати оцю молочність і збільшення 😍
Кіко: на сонці і натуральне ранкове світло.
Трішки менше глянцю, але все рівно дуже красиво ❤️ Теж трішки виділяє текстуру губ, але все проходить за 15 хв.
Я все таки обираю максимайзер Діор, плюси для мене очевидні. До нього тягнеться рука і він дає той самий вигляд, молочної глянцевої димки на губах. У Кіко трохи обмежені відтінки саме цього бальзаму, але засіб точно варто спробувати за його ціну. Та і по відтінках засоби майже не відрізняються (особливо на відстані) 👌🏻
Який вам більше до вподоби? Чи пробували цю серію у Кіко? І
Коментарі (0)