Strange Love

Автозасмага Dove

Автозасмага Dove

Цей бокс став привітом з літа. З радістю протестувала засоби і готова ділитися враженнями з вами.

Автозасмага Dove

Сподобалася поживна, майже жирна текстура цих кремів. Наносяться легко, тануть під пальцями, розподіляти їх одне задоволення. Проте при регулярному використанні на обличчі трішки спровокували дрібні висипання у незвичних для мене місцях (на лобі), тому довелося використовувати рідше, аби не дратувати шкіру. Але це особливість моєї схильної до акне шкіри.

Відтінок "Light to Medium": Ефект з'явився вже через годину після нанесення. Засмага вийшла дуже ніжною, рівною, без будь-яких плям або помаранчевого відтінку. Вона виглядала максимально природно, ніби я трішки позасмагала.

Автозасмага добре тримається на шкірі, поступово змиваючись рівномірно. Для підтримки відтінку достатньо використовувати його 2-3 рази на тиждень.

Відтінок "Medium to Dark" вийшов помітно темнішим на обличчі.Але я б сказала, що цей відтінок трішки зарудий для мене. Він зібрався у складках і проявився трішки більш помаранчевим, аніж золотим.

Загалом, я дуже задоволена лосьйоном у відтінку "Light to Medium". Він ідеально підійшов для моєї шкіри і дозволив мені отримати природну засмагу без сонячних променів.

Лосьйони мають приємну кремову текстуру (рідшу та менш жирну, ніж у кремчиків для обличчя), яка легко розподіляється по шкірі.

Після нанесення залишається легкий вологий шар, який з часом зникає, даруючи відчуття зволоженості. Аромат спочатку досить інтенсивний, але з часом зникає, хоч і не в нуль.

Засоби можуть забарвлювати одяг, тому я рекомендую наносити їх заздалегідь і давати добре увібратися.

Відтінок "Light To Medium": Забезпечує красивий, природний золотистий відтінок засмаги без смуг та плям. Шкіра виглядає доглянутою та зволоженою.

Відтінок "Medium To Dark": Цей відтінок мав би давати більш насичений результат, проте моє око не вловлює сильної різниці. Можливо, потрібно нашаровувати засіб багато разів, аби почати помічати серйозну різницю в інтенсивності.

Змиваються лосьйони за 2-3 дні, якщо ви щоденно вмивається мочалкою.

Металевий флакон виглядає стильно та надійно, а дозатор забезпечує економічне використання продукту. Мус має дуже легку і повітряну текстуру, яка легко розподіляється по шкірі. Навіть без рукавички можна досягти рівномірного нанесення, але я все ж рекомендую використовувати рукавичку для ідеального результату.

Після нанесення мусу шкіра залишається зволоженою, але не липкою. Це дуже важливо, особливо взимку, коли хочеться пошвидше одягнутися після душу.

Легкий, приємний аромат в стилі косметики Dove додає процедурі додаткового задоволення.

Відтінок, який дає цей мус, дуже природній і підійде навіть для найсвітлішої шкіри. Він не надто рудий, ближче до коричнево-золотистого. Як на мене, то при достатній кількості засобу можна отримати доволі інтенсивний результат з першого разу.

Якщо ви хочете більш інтенсивний відтінок, мус можна наносити кілька разів на тиждень.