Автозасмага Dove
Лінійка Dove Body Love Summer Revived
Цей бокс став привітом з літа. З радістю протестувала засоби і готова ділитися враженнями з вами.
Крем-лосьйон автозасмаги Dove Body Love Summer Revived
Сподобалася поживна, майже жирна текстура цих кремів. Наносяться легко, тануть під пальцями, розподіляти їх одне задоволення. Проте при регулярному використанні на обличчі трішки спровокували дрібні висипання у незвичних для мене місцях (на лобі), тому довелося використовувати рідше, аби не дратувати шкіру. Але це особливість моєї схильної до акне шкіри.
Відтінок "Light to Medium": Ефект з'явився вже через годину після нанесення. Засмага вийшла дуже ніжною, рівною, без будь-яких плям або помаранчевого відтінку. Вона виглядала максимально природно, ніби я трішки позасмагала.
Автозасмага добре тримається на шкірі, поступово змиваючись рівномірно. Для підтримки відтінку достатньо використовувати його 2-3 рази на тиждень.
Відтінок "Medium to Dark" вийшов помітно темнішим на обличчі.Але я б сказала, що цей відтінок трішки зарудий для мене. Він зібрався у складках і проявився трішки більш помаранчевим, аніж золотим.
Загалом, я дуже задоволена лосьйоном у відтінку "Light to Medium". Він ідеально підійшов для моєї шкіри і дозволив мені отримати природну засмагу без сонячних променів.
Лосьйон-автозасмага для тіла Dove Body Love Summer Revived
Лосьйони мають приємну кремову текстуру (рідшу та менш жирну, ніж у кремчиків для обличчя), яка легко розподіляється по шкірі.
Після нанесення залишається легкий вологий шар, який з часом зникає, даруючи відчуття зволоженості. Аромат спочатку досить інтенсивний, але з часом зникає, хоч і не в нуль.
Засоби можуть забарвлювати одяг, тому я рекомендую наносити їх заздалегідь і давати добре увібратися.
Відтінок "Light To Medium": Забезпечує красивий, природний золотистий відтінок засмаги без смуг та плям. Шкіра виглядає доглянутою та зволоженою.
Відтінок "Medium To Dark": Цей відтінок мав би давати більш насичений результат, проте моє око не вловлює сильної різниці. Можливо, потрібно нашаровувати засіб багато разів, аби почати помічати серйозну різницю в інтенсивності.
Змиваються лосьйони за 2-3 дні, якщо ви щоденно вмивається мочалкою.
Dove DermaSpa Summer Revived Body Mousse
Металевий флакон виглядає стильно та надійно, а дозатор забезпечує економічне використання продукту. Мус має дуже легку і повітряну текстуру, яка легко розподіляється по шкірі. Навіть без рукавички можна досягти рівномірного нанесення, але я все ж рекомендую використовувати рукавичку для ідеального результату.
Після нанесення мусу шкіра залишається зволоженою, але не липкою. Це дуже важливо, особливо взимку, коли хочеться пошвидше одягнутися після душу.
Легкий, приємний аромат в стилі косметики Dove додає процедурі додаткового задоволення.
Відтінок, який дає цей мус, дуже природній і підійде навіть для найсвітлішої шкіри. Він не надто рудий, ближче до коричнево-золотистого. Як на мене, то при достатній кількості засобу можна отримати доволі інтенсивний результат з першого разу.
Якщо ви хочете більш інтенсивний відтінок, мус можна наносити кілька разів на тиждень.
Коментарі (0)