Ангельський аромат
Avenue Des Parfums Soft Medina
Цей аромат дійсно, як щось не з цього світу, він такий легкий, пудровий, жіночний. Навіть мій флакон вдів крила і став схожий на ангела VS.
Хрусткі, злегка терпкуваті квіткові ноти добре відчутні на початку аромату, проте доволі швидко вони стають не такими гучними, і за 15 хвилин аромакомпозиція стає неймовірною ніжною і повітряною.
Пудрово-мускусна вуальна хмаринка бере домінуючу роль в ароматі і стає на передній план. Злегка залишається відчутною троянда, яка ідеально вписується в пухнасту пудрову ніжність.
Це така ніжна і мега-жіночна пудра. Аромат огортає вас наче в захисний, зігріваючий кокон. Викликає асоціації з легкою, приємною, тендітною, і кокетливою дівчиною, ну вся така в світлій піжамі з пір’ячками.
Аромат дещо інтимний, він сидить близько до тіла. Проте стійкість у нього чудова, на одязі я його можу відчувати 2-3 дні, якщо притуляю пальто до носа, і на шкірі десь пів дня.
Піраміда від виробника:
Початкова нота: Апельсиновий цвіт, Болгарська троянда, Жасмин
Нота серця: Мускус
Кінцева нота: Ветівер, Кедр, Пачулі
Оформлення.
- Парфум йде в класичному упакуванні бренду, в такій доволі стильній розсувній коробці.
- Склянний флакончик округлої форми виглядає теж сповна якісно, тримати в руках і розпилювати зручно.
- Розпилювач якісно і досить мілкодиспенсерно розприділяє парфум легкою вуаллю.
Парфуми від українського бренду з доволі лояльним цінником Avenue Des Parfums знову приємно вразили, я отримую задоволення, вдихаючи цей аромат, тай багато інших ароматів бренду мені довподоби, тому рекомендую обрати свій, бо їхня якість тішить.
Коментарі (0)