Крем з пробіотиками, що працює, поки я відпочиваю: моя улюблена вечірня рутина для обличчя!
Pelart Laboratory Unisex Probio Night Cream
Обожнюю косметику, яка має гарний склад! Крем для відновлення мікробіому шкіри «Probio Night» від Pelart Laboratory має купу компонентів, щоб піклуватися за шкірою якнайкраще!
До складу крему входить комплекс інгредієнтів, які діють на шкіру одразу в кількох напрямках:
✨Relipidium: відновлює баланс мікробіому шкіри, тим самим зміцнюючи бар'єр шкіри та запобігаючи її дегідратації.
✨PatcH2O: Забезпечує миттєве, тривале та стійке зволоження, створюючи на шкірі так званий молекулярний патч.
✨Purisoft: Сильний антиоксидантний комплекс, що запобігає забрудненню шкіри. Екстракт насіння Moringa Olifera забезпечує ефективне очищення шкіри від мікрочастинок та полегшує видалення забруднень.
Активні компоненти крему сприяють покращенню загального стану шкіри, відновлюють бар'єрну функцію, знижують запалення, підвищують гідратацію та запобігають появі висипань.
Наношу крем щовечора на чисту шкіру обличчя та шиї. Сам крем має плотну текстуру. Завдяки цьому він створює приємне відчуття зволоження, коли наносиш його ввечері на шкіру. Підходить ідеально для будь-кого типу шкіри! Мою зневоднену, але при цьому жирну/комбіновану шкіру він буквально рятує!
Цей крем не має гендерних чи вікових розмежувань, тому ідеально підійшов як мені, так і моєму чоловікові)
Коментарі (0)