SomovaFM

Насичений відтінок з Мусом-автозасмагою для тіла

В продовженні тестування боксику від MUC, хочу приділити окрему увагу автозасмазі у форматі мусу. Я вже користувалась форматом піни, але мус виявися зовсім інакшим.

Засіб в пляшечці з дозатором, як в піни для гоління (не знаю, як ще це описати), при одному натиску виходить вдосталь, аби нанести на дві руки.

Піна пухка та щільна. При розмазуванні по тілу перетворюється на густу кремоподібну консистенцію.

Аромат має приємний, легкий та солоденький, який залишається на шкірі ще деякий час.

В шкіру вбирається довше, ніж лосьйони, а можливо я нанесла забагато. Вже за годин 5 яскраво проявляється відтінок.

В день нанесення відтінок Medium To Dark дав помітну жовтизну на шкірі. Знову ж таки, можливо я багато нанесла засобу. Через добу, колір почав набувати гарного відтінку темного піску. Він однозначно насиченіший, за той відтінок. що дає лосьйон.

Змивається атвозасмага муз поступово та рівномірно, ніяких плям чи розводів по собі не залишає. Та лише за 5 днів колір шкіри став помітно більш спокійним, проте засмага все ще помітна.

Стійкість в цього мусу чудова, тримається вже тиждень. Шкіра гладка та приємна на дотик, без шелущінь.