TINK | Подарунковий набір Magic Time
Чарівний дотик свята 🎄
Коли на горизонті наближається святковий сезон 🎄 кожен з нас починає замислюватися про ідеальні подарунки для близьких. Особливо, коли мова йде про те, щоб подарувати частинку тепла і уваги.
Сьогодні хочу розповісти про Подарунковий набір Magic Time від бренду Tink, що містить бальзам для губ і крем для рук. Цей сет — справжнє свято для тих, хто цінує натуральність і комфорт у догляді.
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: бальзам для губ 15 мл, крем для рук 40 мл.
Бренд: Tink
Вік: 16+
Призначення: зволоження, пом'якшення
Класифікація: професійна
Термін придатності: 6 місяців після відкриття
СКЛАД:
Бальзам для губ
Основними інгредієнтами є:
Олія виноградних кісточок: зволожує та пом’якшує губи.
Гліцерин: утримує вологу, запобігаючи сухості.
Олія жожоба: живить і заспокоює.
Екстракт кориці: надає легкого приємного тепла.
Ефірна олія апельсина та лимону: приносить свіжість і аромат.
Крем для рук
Основні компоненти:
Масло ши: зволожує і захищає шкіру.
Гідролізований колаген: покращує еластичність.
Екстракт кориці: стимулює кровообіг.
Ефірна олія апельсина та лимону: надає антиоксидантну дію і чудовий аромат.
Цей склад свідчить про те, що обидва засоби не тільки ефективні, але й максимально наповнені природними компонентами.
ПАКУВАННЯ, ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД
Набір упакований в стильну, святкову коробочку, що відразу ж створює атмосферу свята. Дизайн елегантний, з приємними кольорами, які підходять для будь-якої події.
Туби бальзаму і крему виглядають дуже привабливо і додають родзинки до загального обр азу пакування.
Такий подаруночок буде мило виглядати навіть причепленим на новорічну ялинку і впишеться у будь-який інтерʼєр))
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Коли відкриваєте упаковку, вас зустрічає неймовірний аромат апельсина з нотами кориці, який миттєво піднімає нас трій. Бальзам для губ має легку текстуру, яка вбирається не одразу, а приємно огортає губи і надає неймовірного зволоження та залишає приємний шовковистий фініш.
Доречі, у бальзама є цікава «фішка» він трохи солоденький на смак)
Крем для рук також має легку консистенцію, швидко всотується, не залишає відчуття жирності, а шкіра стає м’якою та зволоженою.
ЗАСТОСУВАННЯ
Бальзам для губ раджу використовувати в будь-який час, коли губи потребують зволоження.
Крем для рук варто наносити після миття рук або кожного разу, коли відчуваєте сухість.
Обидва засоби легко вписуються в щоденний ритуал догляду.
МОЇ ВРАЖЕННЯ
Подарунковий набір Magic Time від Tink став для мене приємним та радісним відкриттям. Використання цих засобів приносить неймовірне задоволення.
Я відчула, як мої губи стали м’якішими, зникло відчуття пересихання. Шкіра губ ніжна, зволожена.
Руки виглядають доглянутими. Шкіра насичена та шовковиста. Кутикула мʼякенька.
Аромат — це окрема історія: він піднімає настрій і створює святкову атмосферу навіть у звичайні будні.
Подарунковий сет Magic Time — це не просто косметика, а продуманий дует, який стане ідеальним міні-подаруночком на різдвяно-новорічні свята. Він дарує можливість побалувати себе або близьку людину розкішними засобами, які зволожують, живлять і радують своїм ароматом.
Коментарі (0)