Mary Ost

TINK | Подарунковий набір Magic Time

Коли на горизонті наближається святковий сезон 🎄 кожен з нас починає замислюватися про ідеальні подарунки для близьких. Особливо, коли мова йде про те, щоб подарувати частинку тепла і уваги.

Сьогодні хочу розповісти про Подарунковий набір Magic Time від бренду Tink, що містить бальзам для губ і крем для рук. Цей сет — справжнє свято для тих, хто цінує натуральність і комфорт у догляді.

Об'єм: бальзам для губ 15 мл, крем для рук 40 мл.

Бренд: Tink

Вік: 16+

Призначення: зволоження, пом'якшення

Класифікація: професійна

Термін придатності: 6 місяців після відкриття

Бальзам для губ

Основними інгредієнтами є:

Олія виноградних кісточок: зволожує та пом’якшує губи.

Гліцерин: утримує вологу, запобігаючи сухості.

Олія жожоба: живить і заспокоює.

Екстракт кориці: надає легкого приємного тепла.

Ефірна олія апельсина та лимону: приносить свіжість і аромат.

Крем для рук

Основні компоненти:

Масло ши: зволожує і захищає шкіру.

Гідролізований колаген: покращує еластичність.

Екстракт кориці: стимулює кровообіг.

Ефірна олія апельсина та лимону: надає антиоксидантну дію і чудовий аромат.

Цей склад свідчить про те, що обидва засоби не тільки ефективні, але й максимально наповнені природними компонентами.

Набір упакований в стильну, святкову коробочку, що відразу ж створює атмосферу свята. Дизайн елегантний, з приємними кольорами, які підходять для будь-якої події.

Туби бальзаму і крему виглядають дуже привабливо і додають родзинки до загального образу пакування.

Такий подаруночок буде мило виглядати навіть причепленим на новорічну ялинку і впишеться у будь-який інтерʼєр))

Коли відкриваєте упаковку, вас зустрічає неймовірний аромат апельсина з нотами кориці, який миттєво піднімає настрій. Бальзам для губ має легку текстуру, яка вбирається не одразу, а приємно огортає губи і надає неймовірного зволоження та залишає приємний шовковистий фініш.

Доречі, у бальзама є цікава «фішка» він трохи солоденький на смак)

Крем для рук також має легку консистенцію, швидко всотується, не залишає відчуття жирності, а шкіра стає м’якою та зволоженою.

Бальзам для губ раджу використовувати в будь-який час, коли губи потребують зволоження.

Крем для рук варто наносити після миття рук або кожного разу, коли відчуваєте сухість.

Обидва засоби легко вписуються в щоденний ритуал догляду.

Подарунковий набір Magic Time від Tink став для мене приємним та радісним відкриттям. Використання цих засобів приносить неймовірне задоволення.

Я відчула, як мої губи стали м’якішими, зникло відчуття пересихання. Шкіра губ ніжна, зволожена.

Руки виглядають доглянутими. Шкіра насичена та шовковиста. Кутикула мʼякенька.

Аромат — це окрема історія: він піднімає настрій і створює святкову атмосферу навіть у звичайні будні.

Подарунковий сет Magic Time — це не просто косметика, а продуманий дует, який стане ідеальним міні-подаруночком на різдвяно-новорічні свята. Він дарує можливість побалувати себе або близьку людину розкішними засобами, які зволожують, живлять і радують своїм ароматом.