Vikulyk

Прийом душу перетворюється на справжній ритуал

Соковитті фрукти в ароматі засобу надають такі приємні теплі відчуття. Наче я зібрала корзину найбільш стиглих персиків і почала вичавлювати їхній сік.

Саме в ароматі гелю для душу я більше відчуваю фруктові нотки, але ваніль тут теж присутня, і робить цей запах неймовірно смачним.

Гурманські нотки в косметичному продукті дуже реалістичні, соковиті і яскраві, такого смачного персика я ще не відчувала в ароматах, тому обрережно, тільки не випийте його.)

Стильна баночка, таке нішеве, витончене упакування прийшлось мені до душі.

І ці милі надписи, наче несуть частинку душі бренду.

Дозатор видовжений, зручний, під час приймання душу гель не потрапляє на баночку і він продовжує естетично стояти чистим і акуратним у ванній кімнаті.

• Текстура класична, він вміру густий, не стікає з рук, ну відчутно зразу ж насичену, концентровану формулу . Тут в очі кидається якість в усіх сенсах.
  • Пінка утворюється дуже ніжна і густа, вона така приємна і огортаюча, гляньте тільки на фото, тут дійсно дивовижне піноутворення.
  • Гель чудово і бережно промиває шкіру, не викликаючи відчуття сухості чи стягнення.
  • Неймовірний аромат, про який я так поспішала розповісти на початку ще деякий час залишається на тілі, а підсилити його можна неймовірним лосьйончиком з цієї ж серії.

Висновок. Починаючи з упакування, далі атмосферні, чарівні аромати, зручність у користуванні, ніжний догляд-це все про Injul ❤️ Тому я рада, що спробувала і побалувала себе таким розкішним продуктом.