Сяйво зірок | Pierre Rene
Маленькі тіні - космічне сяйво ✨
Ці справді невеличкі рефіл тіні - справжній космос на очах , покажу тіні у 21 відтінку , який мені нагадує і рожевий кварц , і коштовні камінчики ✨
🤩
✨ Ці тіні - рефіл, який можна використовувати і як окремо , так і скласти палітру по своїм потребам та вподобанням ❤️ в мене є магнітна палетка , тому ці тіні можна зберігати там.
🤩
✨ Текстура неймовірна , вони сухі , аое наче на олійній основі , тому невеличкого дотику до тіней вистачає на макіяж , наносяться так м'яко , немов спмі по собі розп оділяються по повіці.
Можна наносити і пензликом (я б рекомендувала плаский або пальчиком).
✨Тіні не осипаються , вони дають пігмент та сяйво і на базі , і без, дружать з матовими рідкими тінями, взагалі дуже прості у користуванні .
✨ Ідеальні і для святкового макіяжу , і як сяючий акцент в простому денному .
✨Комфортні для очей .
✨Змиваються просто , демакіяжем для очей , блискіток потім по всьому обличчі немає)))
🤩
✨Колір 21 - нагадує яскравий кварц та рожевий виноград , тіні при денному світлі просто сяючі світло-рожеві , при теплому сонячному більш ягідні , та мають просто космічне сяйво ! Містять золоті , сріблясті , зелені , бузкові блискітки, найвираженіші золотаві. У расфокусі на фото показала яке неймовірно сяйво вони дають 🤩
Коментарі (0)