Аніта

Відновлювальна маска для сухого і пошкодженого волосся

Відновлювальна маска для сухого і пошкодженого волосся

Без гарної зволожуючої маски не обійтися будь-якому типу волосся. Зволоження - це запорука красивого, блискучого і здорового волосся, тому саме зволожуючі маски обов'язково повинні бути у догляді на постійній основі. Мені захотілося спробувати у догляді фірму Lador. Я вже писала відгук про шампунь https://club.makeup.com.ua/post/55088/
Сьогодні хочу поділитися оглядом на відновлювальну маску для сухого і пошкодженого волосся. Маска ідеально підходить для тих, хто шукає ефективне рішення для поліпшення стану волосся, особливо якщо воно піддається частому фарбуванню, освітленню або завивці. Моє волосся тонке, пористе, пофарбоване в техніці airtach. Самий жах відбувається у вологу погоду, волосся страшно пушиться і я нагадую кульбабу.

Одже для першого знайомства я, як зазвичай, обрала пробний зразок. Об'єм 10 мл, цілком вистачає на одне використання.
Текстура однорідна, кремова, ніжна, м'яка. Маска не дуже густа, але при цьому добре тримає форму не розтікається. Колір білий із легким відтінком перламутру. Віддушка легка косметична, приємна, на волоссі практично не затримується.

У цієї маски такий же рівень pH 5.5, як і багатьох кондиціонерів/бальзамів для волосся, тому вона закриває лусочки і пригладжує їх. Наношу маску на вологе вимите волосся по всій довжині, окрім коренів. Тримаю 5-10 хвилин і змиваю теплою водою. Вже на етапі змивання волосся перетворюється на шовк.

Під час змивання я просто кайфую від свого волосся, воно неймовірно гладке і пальці ковзають від самої верхівки до кінчиків без застрявання. Волосся стає неймовірно м'яким, повітряним, для блонду такий ефект просто відмінний. Маска Lador відмінно пом'якшує, волосся виглядає пристойно, воно приємне на дотик, гладке, розсипчасте.