ЗОВСІМ НЕОЧІКУВАННИЙ ДЛЯ МЕНЕ АРОМАТ
Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540
Я людина, яка весь час вважала, що мені подобаються тільки ніжні та квіткові аромати до моменту коли мені Каріна saybeautyk на день народження https://club.makeup.com.ua/post/34777/ пробник Juliette Has A Gun Vanilla Vibes.
Тоді я була щиро здивована, що мені сподобався той парфум, бо я щиро вважала, що мені подобаються тільки ніжні та квіткові і крапка.
Але останнім часом все частіше мій світ перевертається догори дригом, бо у недалекому минулому я познайомилася з ароматом Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 і вже початково була налаштована, що то не моє. Але мені він сподобався, такі приємні відчуття від нього.
Тип аромату: квіткові, східні
Початкова нота: Жасмин, Шафран
Нота серця: Деревинний бурштин
Кінцева нота: Білий кедр, Ялинова смола
Можливо мої асоціації здадутся дивними, але я в ньому відчуваю дуже приємну ваніль хоча я не люблю ваніль і її тут взагалі в нотах немає. Солодкої вату, а саме таким перепаленим цукром, але не з горілим. Потім легкі нотки свіжості, але не приторні і свіжі. Аромат йоду, як багато хто пишу я тут не відчула.
І оце зараз не можу зрозуміти чи починати сушути сухарі і збирати на цей аромат чи піти ще в офлайн магазини та послухати ще раз його там? Що порадите?
Коментарі (0)