Vikulyk

Joko Blend Pre-Treanment Scalp Peeling Scrub

Пілінг для шкіри голови від Joko Blend йде у вигляді скрабу, він має доволі мілкі і густо-наповнені скрабуючі частинки.

Цей скраб призначений для делікатного і ретельного очищення шкіри голови.

Має такий подовгастий носик, який потрібно прокрутити, щоб потім вичавити необхідну кількість засобу.

Доволі зручно і економно так наносити пілінг зразу ж на шкіру голови, потім втираючи руками.

Враження від використання:

• Дрібненькі скрабуючі частинки мають свій плюс в тому, що ніжно і ретельно очищують шкіру. Проте виникають складнощі з вимиванням їх з голови, тому дуже ретельно потрібно промивати засіб водою і старатись наносити не багато.
  • Після використання волосся не пересушене, при цьому шкіра голови добре очищена. Він забирає залишки бруду і сальності.
  • Найбільше мені подобається об'єм, який я отримую завдяки пілінгу-скрабу, він дійсно дуже вагомий.
  • Приємно, що шевелюра менше жирніє і волосся довше залишається чистим.
  • Як я вже писала вище, що його не потрібно багато, тому засіб доволі економний.
  • Аромат приємний, свіжий мені подобається.
  • Скраб трішки піниться, що дозволяє його використовувати замість першого етапу промивання шампунем.

Скраб для шкіри голови-це дійсно необхідна річ, адже він чудово стимулює ріст волосся, відлущує мертві ділянки шкіри, дозволяє шкірі дихати і менше бруднитись, тому раджу спробувати, і ви будете здивовані, як раніше без нього жили.