Моя історія про боротьбу з випадінням волосся і до чого тут Placen Formula
Що змінилось за півроку?
Почну з того, кому цікаво чи дієвий засіб Placen formula-так, на моїй голові засіб спрацював, я задоволена результатом. Але тут скоріше за все спрацював комплексний підхід про який розповідаю детальніше.
Спочатку передісторія.
В травні місяці в мене почались проблеми зі здоров’ям, виявили кісту, був загальний наркоз та операція. Після операції було ще лікування антибіотиками, думаю ще стрес дав своє, в мене почало сипатись волосся, прям пучками, як помию голову- вся ванна кімната у волоссі, сушу феном-вся підлога у волоссі.
Спочатку сама вирішила пити вітаміни, придбала комплекс для волосся, шкіри, нігтів від Solgar. Тут стан шкіри і нігтів точно покращився, а от волосся продовжувало сипатись.
Здала аналізи, почала приймати назначений лікарем біотин, поміняла шампунь (теж з біотином, про вітаміни і шампунь Wolvit вже писала раніше). Почала використовувати двічі на день тонік від Weleda з розмарином.
Поспілкувавшись з мамою чоловіка, яка теж мала раніше таку проблему, вона звісно порадила купу різних народних засобів, але з основних її засобів було використання ампул Placen formula. Основна задача була-пройти хочаб курс з 12 ампул, роблячи тривалий масаж голови.
Я придбала собі набір з 12 ампул, в інструкції вказано використовувати разом з шампунем від цієї марки, але я аналізувала склад і щось трохи засумнівалась. Лишила шампунь Volvit і почала використовувати ампули через день. Виходить, що в мене був курс протягом трьох тижнів.
Ампули обʼємом по 10 мл, упаковані в гарну упаковку , кожна монодоза ампули розрахована на одне використання , її не можна зберігати відкритою.
В коробці є пару буклетів з інформацією, сертифікати якості, виглядають не дуже сучасно, але інформативно.
Спосіб нанесення:
Спочатку треба помити голову, трохи просушити рушником волосся.
Перед початком нанесення, рекомендується зробити масаж голови пальцями буквально пару хвилин. В інструкції є схема.
В комплекті є насадка на ампулу, відкриваєте надламуючи скляну ампулу по лінії( я робила це за допомогою серветки, аби не розсипалось десь скло або не порізатись), одягаєте насадку, робите пробір і починаєте наносити на шкіру голови, масажуючи, наносити необхідно дуже обережно, щоб не потрапити на шкіру лоба, обличчя, бо буде почервоніння як мінімум. Так, роблячи пробори і поступово масажуючи-втиоаючи засіб, наносимо його на всю голову. Після нанесення відчувається трохи потепління, в мене печіння не виникло.
Рідина має приємний травʼяний запах, точніше мені нагадує запах соняшника, який вже відквітнув і має насіння. На волоссі запах майже не відчувається.
Після нанесення можна до сушити феном і вкласти волосся як робите зазвичай.
Від рідини корені не жирніють, волосся не обтяжується.
Я пройшла курс з 12 ампул і буквально вже на третьому використанні помітила зменшення випадіння волосся.
Тут ампули почали дійсно зменшувати кількість випадіння, воно продовжило випадати, але точно менше.
Після курсу ампул я продовжила використовувати розмариновий тонік від Weleda і через 2 місяці я помітила на голові нові короткі стирчащі волосинки☺️ Моїй радості не було меж. Звісно, волосся не стало одразу густішим, але я бачу, що нове волосся росте і мене це дуже радує.
Доречі, виробник Placen formula рекомендує кожних 3-4 місяці використовувати хоча б по 2 ампули для профілактики. Добре, що я це собі згадала, треба замовити☺️
Ось така вийшла історія.
На сьогоднішній день в мене ще після миття або фарбування випадає волосся, але це точно не той об’єм, що був пів року тому, тому я бачу результат моїх старань є і я сподіваюсь, він ще покращиться.
Доречі, всі засоби що я використовувала для волосся-унісекс, можна використовувати і жінкам і чоловікам.
Всі засоби в комплексі дали результат.
Красуні, будьте здорові і бережіть себе ❤️
Коментарі (0)